Šta je novo?

Mali test za Media Playere!

6pack

Slavan
Učlanjen(a)
19.10.2011
Poena
270
prijatelj sa drugog foruma mi poslao jedan mali video od 18 sekundi,velicine 86 mb....u formatu (ts 4:2:2 HD)......i zanima ga koji sve media playeri bez problema mogu da bez trzanja otvore ovaj video klip,pa sam mislio da ko zeli,skine klip,i na svom nekom media playeru,to testira.....i ovde ostavite utiske kako to radi,moglo bi da pomogne oko kupovine HD media playera.....
kod mene sem MacPro kompa...jedino ide na Azbox HD Sat risiveru......
http://speedy.sh/X5QQs/20120522-2117-ESC-Baku-HD-1.rar

Na ovom mom Iam ntr83 nece tj. oce ali kezece...negledljivo...

Potvrdjujem da novi WD TV Live Stream (aka. Gen 3) reprodukuje u potpunosti!!!
Na njemu je zadnji oficijelni fw (1.09.10).
Pozz

hvala,obojici za odgovor....ajde jos neki:)

Ja mogu samo da potvrdim za WD TV Live Stream sa firmverom 1.09.10 da radi bez greške.

odlicno...kazi mi samo..za WD TV Live Stream sa firmverom 1.09.10..da li ga pusta sa merze,ili sa usb,ili harda.....

Falcom T2200 ne reprodukuje.

Koji program predlazete za pustanje ovog klipa na kompu? Moj omiljeni KMPlayer ga pusta ali sa izmesanim bojama tj. ne pusta ga dobro.

meni na kompu(Mac)pusta odlicno VLC..XBMC..Boxee...

Stari WDTV Live (1.02.21-WDLXTV-Live-0.5.1.1 firmware) i WDTV GEN2 (Padavan wdtv_g2_ext_v200 firmware) puštaju bez greške.

Popcorn A110 like a charm

za wd tv mi je nekako logično da ako radi na jednom, radiće i na svim ostalim tako da ne vidim poentu potvrđivanja :D

@djidji77

Druže, meni Popcorn C-200 neće da pusti file, čuje se za trenutak početak numere ali izbaci crni ekran...
Kako si podesio video output?

Aj molim te daj neki info ( ili neki svoj prikaz-test) za LC-MP5 (moze i na PP ili otvori novu temu).
Bash me interesuje kakav je u praksi, iz prve ruke.
Posalji mi info na pp gde si kupio i koliko si platio.
Pozz.

Video sam to na itsvet ali mene zanima licno iskustvo. To mi je mnogo merodavnije od bilo kakvog testa jer test moze biti i narucen;).
Zanima me kako radi kada se na njega nakaci hdd, usb ili sd cartica, kakvi su titlovi i dali se mogu podesavati (pozicija,boja,velicina itd), da li vidi sva nasa slova ,da li pusta flv, rmvb, i sve ostalo sto stoji u specifikaciji, kako radi u mreznom okruzenju i kako rade internet servisi?

Uzgred, ovaj test video, wd tv hd gen 2 sa originalnim fw ne moze da pusti: krene zvuk pa i on zakoci a slike nema uopste.

Nisam nesto imao mnogo vremena da ga testiram. Ovaj video pusti zvuk, ali je slika sva u zelenim kockicama... mozda treba updajtovati fw... nemam pojma. inace ovo sto sam ja probao mkv ja sam zadovoljan nije mi nista slabiji od Asusa koji sam imao pre toga. I da ja sam ga platio 50e.

da ne bude off.....drugaru uskoro stize ovaj Sat Risiver.....VPC je oko 150 eura...a dileri vec najavljuju da ici oko 175 eura.....ali svasta nesto stize sa njim....pogledaj..:),posebno ako si i fan satelitske HD televizije...
http://amikostb.com/?q=product&id=153

Nisam nesto imao mnogo vremena da ga testiram. Ovaj video pusti zvuk, ali je slika sva u zelenim kockicama... mozda treba updajtovati fw... nemam pojma. inace ovo sto sam ja probao mkv ja sam zadovoljan nije mi nista slabiji od Asusa koji sam imao pre toga. I da ja sam ga platio 50e.
MKV nije uvek merilo......:)

Gde? (pp)

pitanje je upuceno clanu laca12!

Poslednja izmena:

To je opis pustanja kod mene na NTR sto sam napisao gore, verovatnije je onda do cipa recimo...

To je opis pustanja kod mene na NTR sto sam napisao gore, verovatnije je onda do cipa recimo...

Veljo, nije do toga već do verzije firmware koji u sebi ima određene a ne sve kodere za dekompresovanje fajlova, narodski rečeno, nemaš kodek za ovaj fajl....

ja se ubih sa Popcornom jer nikako neće da ga pokrene iako sam ubacio najnoviji firmware... užas...

Veljo, nije do toga već do verzije firmware koji u sebi ima određene a ne sve kodere za dekompresovanje fajlova, narodski rečeno, nemaš kodek za ovaj fajl....

ja se ubih sa Popcornom jer nikako neće da ga pokrene iako sam ubacio najnoviji firmware... užas...

Pa pravo da ti kažem to sam i mislio, i ovamo je ubačen najnoviji fw pa pa mislim da na ovom mom jednostavno HW ne može da tera to...
sent from klozetska solja by BVK

Znam da je tema stara ali nema svrhe da otvaram novu jer je moje pitanje usko povezano bas sa ovom temom.

Da li neko mozda ima test fajl sa pocetka ove teme?
Zeleo bih nesto da probam ali fajl nije vise dostupan za skidanje.Jedino ako je neko od clanova sacuvao.
Pozdrav.

stavljam ga ja,sad...pa stavljam link cim legne...:)

Vrh Dno