Šta je novo?

Mali score???

Učlanjen(a)
23.01.2006
Poena
319
Uzeo pre dva dana Gainward-ov 8800GTS 640MB, odusevio se sto sve radi na mom monitoru u full rezoluciji, bez stucanja, sve ukljuceno...

Sinoc pokrenuo 3D Mark 06... i skenjao se... oko 4600 markova... jel to normalno za moju konfu (kontam da mi malo koci proc) ili nesto ne stima?:wall:

ako ti smeta mali score hoces da se menjamo za grafike ja tebi 7600gs glh a ti meni tvoju :-devil-:

Mislim da ti procesor previse slab da bi izvukao maximum iz tvoje karte.

Nisi napisao koji win koristis, da li je sveza instalacija?

Poslednja izmena:
reinstaliraj xp

Procesor je usko grlo 100%, ali 100% .. pazari neki X2 ili josh bolje C2D. ;)

Pogledajte pre saveta konfiguraciju korisnika... Ima 945 plocu, a preporucujes mu X2...

Pogledajte pre saveta konfiguraciju korisnika... Ima 945 plocu, a preporucujes mu X2...

Za odabrani procesor, odgovarajuca plocha .. investicija vishe ***, kao shto rekoh X2 ili C2D za tu kartu .. pa nek se chovek odluchi koja mu je kombinacija najbolja.

I sa tim cpu je mnogo mali skor. Verovatno nisu podesheni drajveri ili karta je oborila klokove zbog nedostatka struje.

nije sigurno do cpu-a,ja sam probao Foxconn 8800GTS 320mb,p4 641 @ 3,8ghz i bilo je nesto preko 7200 (i to na raspalom win-u u 06 1280*1024),nesto ti definitivno ne valja posto ti je rezultat gori nego da imas 8600gt.

Poslednja izmena:
@sT4Ljin

Zar ne bi trebalo da u slucaju nedovoljnog napajanja izbaci neku poruku npr: ej budalo, kupi jace napajanje!

Imam Kolink-ovo napajanje 450W, 2*hard, 3*moduli RAM, jedino nisam pratio kolko struje vuce graficka...

Aj videcu danas kad se vratim u NS, sa Riva Tunerom koji su mi klokovi, i stavicu ove zadnje drajvere 1**.22 (ne znam tacno koji su, juce sam skinuo...)

ja sam grafiku probao na cooler master eXtreme power 650w.

Poslednja izmena:
a u potpisu stoji chif 450w
pa jesi ubo konektore za napajanje
uradi reinstal wina bila jedna tema o tome uvek neki repovi ostanu lepo sveza instalacija ako je prethodno sve ok tj karta radi na propisanim klokovima

Reinstall, vidi tajminge memorije (i CR). Malo klokuj procesor, pa ce sve biti u redu!

i koji su rezovi sad

Aman ljudi procesor je mozda nesto slabiji ali rezultat koji covek dobija je katastrofalan,minimum koji bi trebao da ostvaris je izmedju 6 i 7000, ja sa dve 7600gt u sli na asusovoj ploci(citaj crossfire nije sli)sa modd drijverima i procesorom 3,4 dual pravim oko 5800, sto znaci druze da ti nesto ne stima,proveri svoj bios, updejtuj drajvere....

Da,proveri bios,i update-uj driver-e.Ili reinstal win...

Nemoguce da ti koci imas C2duo E6320...reinstaliraj sistem...i probaj ponovo pa nam javi sta se desilo

nije :D

Covek ima skroz dobru masinu da bi mu score po bilo kojoj osnovi bio tako mali. Ili je windows problem ili drajveri od graficke. Ne treba nista da klokuje da bi mu score bio veci. To ako klokuje to je cisto forme radi, radi par stotina ili 1000 vise na scoru. Pokusaj da instaliras nove drajvere za graficku a ako ni tako nece formatizuj particiju C pa ponovo poteraj windows

bio napisao u nekom prethodnom postu, da je XP bio problem...
Posle bio malo popizdeo, kad su svi pametovali, kako mi je proc slab, pa promenio ploču, uzeo Core, i ubacio još rama... da mi ne bi neki pametovali, kako mi je mašina slaba...
Posle sam imao negde oko 8k markova u 2006, ne sećam se već tačno...

A nakon toga stavio Vistu, pa nisam ni probao, kolko daje u njoj... nije me interesovalo...
Mada, sad bi već trebalo da ubacim i jače napajanje... 8800, 2 harda, optika, 4mem modula, usb-i, proc, itd... malo je 450W

Nisi ni sanjao da ces postavljanjem topica biti prinudjen da menjas celu konfiguraciju :D.A sve vreme je bio WinXP problem :d.Ali sada imas definitivno brzi racunar,ako nista drugo to je za utehu :).

Sto nisi probao pod Vistom mark06,cisto iz zezanja da vidimo koliko daje sada 8800GTS.

Aman ljudi procesor je mozda nesto slabiji ali rezultat koji covek dobija je katastrofalan,minimum koji bi trebao da ostvaris je izmedju 6 i 7000, ja sa dve 7600gt u sli na asusovoj ploci(citaj crossfire nije sli)sa modd drijverima i procesorom 3,4 dual pravim oko 5800, sto znaci druze da ti nesto ne stima,proveri svoj bios, updejtuj drajvere....

Koja ploca?
Stavi masinu u profil.

Nemoj da budes lenj posto ovde niko nije bio lenja da ti odgovori na topic.
Sada pusti taj 3DMark06 na Visti i salji rezultate.

Moj ti je savet prvo probaj da li ide sa jacim napajanjem veci skor ili je isti ako nije to onda probaj wipe particije gde ti je sistem onda instaliraj novi sistem i probaj najnoviji drajver 175.19

Nazad
Vrh Dno