Šta je novo?

Mali savet/pomoć

risa

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
675
Pre neko veme smo nas par drugara sakupili 500 eura i jedan od nas je trebalo da kupi Etherium. On je jedini IT-evac i zato je sve palo na njega.
Sada nam prosipa priču da je račun zatvoren jer nije bio aktivan neko vreme i da smo ostali bez para što nam je svima sumnjivo.
Ja se ne razumem ništa u sve ovo ali koliko sam ga skontao Wallet je bio IQ Option.
Poslao nam je screenshot IQ option iz 20.06.2020. gde piše:
Current balance: 69,81€
Potential dormant fee: 10,00€
Moje pitanje je da li je moguća ta priča i da li možemo nešto da uradimo po tom pitanju?
Unaprde hvalaIMG-8ff87dd2b145d0bb24d25cc8f3af63ab-V.jpg

Tu pise da ce da mu skinu 10 evra zbog neaktivnosti, a ne da mu je ili da ce mu zatvoriti nalog.
Nek vam posalje sve mejlove koje je dobijao od IQ, ako ne da - laze.

To sam i mislio samo nemam nikoga da pitam

Ja sam vec par godina na IQ option.E sad on je zbog neaktivnosti izgubio deo svote ali na mesecnom nivou,tih 10 eura.Drugi deo svote kako kazete bi mogao da izgubi zbog lose procene pa bi iz tih razloga ostalo i tih 69 eura.Moj savet vam je da ne ulazete u "crypto"valute jer iznosi za tu sumu novca u dobitku mogu biti samo 1-5 euro sto je smesno.Ulaze se u zlato,naftu,euro-dolar i sl. valute gde su dobici veci.Mozda je on pokusao na nesto drugo da ulozi pa je izgubio novac a vama nije prijavio.Jedino crypto mining vam moze doneti vece prihode.

Ma sve je to jasno. Mi smo jedne večeri posle više piva odlučili da uložimo 500eura radi fore. I dogovor je bio da čekamo da poraste. Kad ako kupili bio je oko 700eura. Sad je oko 3500. To je poenta. Kao tipa jednog dana svi odnesemo ženama gajbi tipa 500-600 eura na bum. Ili ne odnesemo 😂
Poenta je da mislimo da nas je ortak slagao i da je nešto zeznuo. Tipa prodao eth kad je mnogo pao pa nas sad laže.
A ne verujemo mu u priču i sad pokušavamo da saznamo šta da radimo. Da izvučemo bilo šta.
Prvi savet sa mail-ovima je dobar. Samo da ga navatamo 😊
Ja sam vec par godina na IQ option.E sad on je zbog neaktivnosti izgubio deo svote ali na mesecnom nivou,tih 10 eura.Drugi deo svote kako kazete bi mogao da izgubi zbog lose procene pa bi iz tih razloga ostalo i tih 69 eura.Moj savet vam je da ne ulazete u "crypto"valute jer iznosi za tu sumu novca u dobitku mogu biti samo 1-5 euro sto je smesno.Ulaze se u zlato,naftu,euro-dolar i sl. valute gde su dobici veci.Mozda je on pokusao na nesto drugo da ulozi pa je izgubio novac a vama nije prijavio.Jedino crypto mining vam moze doneti vece prihode.
A šta znači loša procena? Nije ga valjda prodao kad mu je pala vrednost?
Sa 500 da padnemo na 70 je malo čudno

Da ste kupili eth u bilo kom trenutku prethodnih godina sad bi imali bar 3x vise novca. Jedino ako nije trgovao, e tu vec moze da bude dosta gubitaka

Pa trebalo bi da nije trgovao. Zato i sumnjamo. Kupili smo ga kad je bio oko 700. Sad je oko 3500...Sta reći?

Nazad
Vrh Dno