Šta je novo?

"mali probleMMM" :S

• Začetnik teme Začetnik teme GR-44
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

GR-44

Slavan
Učlanjen(a)
02.10.2007
Poena
370
Pa ovako pre 3 dana sam ubacio igricu neku malu crayons iz zezancije i on mi je pojavio da ima 2 trojanca kao nasao u C:/
Posto AVG nije hteo da ih hiluje a ni obrise rr sam komp da udjem u safe mod pa iz njega da to sredim ocekivao sam sta virus kao i svaki drugi do sad koji mi je sjebao sys milion puta :d....al nije hteo da udje u safe mod odnosno udje on al samo pokaze onu crnu pozadinu al bez ikona i ja cekam kao mozda pojavi al nista.
I onda sam rr komp da vidim dal ce normalno da se upali al isto upali do wall-a i ne pokazuje ikone ni start tray.....
Nabavio sam od druga cd sa winom sp3 i probo da install al mi je na pocetku izbacilo kao file corrupted il tako nesto i kao setup ne moze da se nastavi.....
i onda sam probao sa mojim diskom posto on pre nije radio al i on slicno izbacuje

Na kraju sam probo da ga nekako ocistim i upalim ga i vise nije hteo da stoji na wall-u nego rr sam cim upali,uspeo sam nekako da udjem u task menager i preko njega da otvorim spy doctor,reg mecganic,ad-aware i jos neke tako programcice za ciscenje....
spy doctor mi je nasao jedno 9 il 10 trojanaca,nekih backdoor govana i neki proxy nesto kao high lvl i to sam uspeo da obrisem
al i dalje mi nema ikona ni start trake sta da radim????
help plzzzzz :wall::wall::S:

exporer ti se ostetio, pa ne moze da ga startuje...
Probaj da ga iskoriras sa cd-a...

Probaj da reinstaliras OS..."Nabavio sam od druga cd sa winom sp3 i probo da install al mi je na pocetku izbacilo kao file corrupted il tako nesto"...imao sam ovako slican problem...mozda nije u pitanju samo virus...mozda je u pitanju i RAM memorija...probaj da testiras memoriju...

zevs tesko jedva radi i ono sto sam ga ocistio je bilo jedva ne mogu da otvorim cd normalno.....
al probacu kad dodjem kuci posto sad pisem sa kompa od druga.....
a ziggy ne mogu da rr OS posto mi stalno govori da nesto fali kao file corrupted il tako nesto a jednom mi je pojavio nesto u vezi nekog bios fajla to me zbunilo...
a kako moze da bude u pitanju RAM? i kako da je testiram?

zevs tesko jedva radi i ono sto sam ga ocistio je bilo jedva ne mogu da otvorim cd normalno.....
al probacu kad dodjem kuci posto sad pisem sa kompa od druga.....
a ziggy ne mogu da rr OS posto mi stalno govori da nesto fali kao file corrupted il tako nesto a jednom mi je pojavio nesto u vezi nekog bios fajla to me zbunilo...
a kako moze da bude u pitanju RAM? i kako da je testiram?

Nabavi disk knoppixa, tamo imas memtest, a mozes i da uradis sva kopiranja i sl. To ti je live linux.

matori pusti neki live XP ili erdcommander, prebaci sve podate i ispeglaj hard pa ispocetka instal .. 🙂
za ubuduce .. instaliraj neki bolji AV soft .. poz
p.s. gresku ti izbacuje jer si verovatno krenuo instalaciju bez prethodnog formatiranja harda/particije ...

a kako moze da bude u pitanju RAM? i kako da je testiram?[/QUOTE]

I ja sam imao slican problem,windows mi se uvek zapuca na skoro istom mestu,
a instalacioni cd je bio u redu,rezac je bio nov,formatirao sam hard....
I tako sve dok nisam testirao memoriju,kad sam je izvadio...sve je proslo normalno...
Mozes da testiras ram memoriju i pomocu hiren's boot cd-a...

tako je kod nas na kompovima na faksu
sveze reinstaliran windows ali kad se ulogujes nema ikonica ni traya
pa morash rucno da pokrenes explorer preko task managera

next ... povadi sve od kartica sta imas, ostavi samo graficku, resetuj bios, pa probaj opet ... ume da zeza instalacija kad je uboden tv tuner ili lan card ... bla, bla ... good luck

Pokusaj da skines Malwarebytes ako ti dozvoli, ako ne skini ga sa drugog racunara kod nekog druga i promeni mu ime u nesto sto ne asocira na antimalware alat i onda probaj da ga instaliras. Kod tebe je virus u pitanju 100%.

ljudi hvala svima evo posle 100 god reinstall sam xp sve radi ok da kucnem u drvo....
virus je bio al je fora sto win nije hteo da install bilo do cd-roma sad sam ubacio novi dvd-rw sve je ok hvala svima caos
p.s najgore sto sam prvo popravio kod jednog lika al mi on nije ubacio nish od programa ni antivirus nije stigao al dobro i ja ubacim usb na njemu imao av kad na usb-u isti virus koji je bio xD LOL
i opet ga isto s**** i onda ga odneo u serv uzeo dvd-rw i novi xp i to je to xD
aj pozz svima hvala

Nazad
Vrh Dno