Šta je novo?

"mali" problem sa WindowsXP SP1

• Začetnik teme Začetnik teme xWoLf
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

xWoLf

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
690
Moja oprema  
Mobilni telefon
062 40 45 40
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. ADSL
imao sam winME i upgradeovao (necu da cujem komentare, sto nisi instalirao od nule? )

na windowsXP pro SP1

od onda imam neke cudne anomalije u prikazu pojedinih prozora..
Naime, TVtool i dodatni programi za podesavanje stampaca (HP 1220c) prozori na ekranu su polovicni.. tj. ne vidi se ceo prozor, vec deo teksta koji ne moze da stane do ivice prozora je nedostupan, kao da je negde u dubini samog prozora sa te strane... Videcu da uradim screenshot, pa da posaljem da vidite..

a prozor nemoze da se resizuje...
Bezveze..

Kako da resim ovaj problem, mnogo me nervira a i neke opcije su nedostupne jer "ne mogu da stanu" u prozor od programa..??

Probaj da iskljucis teme tj da stavis temu ili appeareance na Windows Classic Style. to moze da ti pomogne kod starijih programa koji imaju problema sa ispisom (barem je meni pomoglo).

ma probao sam

probao sam classic style..

i dalje se neki prozoru ( i to oni koji nemaju mogucnost da im se preko donjeg desnog ugla uradi resize) lose pozicioniraju tako da se ne vidi lepo tekst koji se nalazi unutra..

stvara se utisak da su prozori premali da stane sve sto je u njima.. ili da su slova prevelika pa se vidi samo deo.. ***** li ga...

pomagajte.. uzasno me nervira!!!!!!

xWoLf je napisao(la):
imao sam winME i upgradeovao (necu da cujem komentare, sto nisi instalirao od nule? )

na windowsXP pro SP1

od onda imam neke cudne anomalije u prikazu pojedinih prozora..
Naime, TVtool i dodatni programi za podesavanje stampaca (HP 1220c) prozori na ekranu su polovicni.. tj. ne vidi se ceo prozor, vec deo teksta koji ne moze da stane do ivice prozora je nedostupan, kao da je negde u dubini samog prozora sa te strane... Videcu da uradim screenshot, pa da posaljem da vidite..

a prozor nemoze da se resizuje...
Bezveze..

Kako da resim ovaj problem, mnogo me nervira a i neke opcije su nedostupne jer "ne mogu da stanu" u prozor od programa..??
pa instaliraj ga na cist hard disk
iskustvo:
prvi upgrade me->xp i nije radio office 2000
drugi upgrade me->xp i nije radio outlook express
Nakon toga instaliram XP na cist hard

To se meni desava sa mp3 katalogom, sa mp3izloga, kako god da ga povecam ili smanjim ostaju mi scroll-eri sa strane, i ne vidi se ceo program.

Re: ma probao sam

xWoLf je napisao(la):
probao sam classic style..

i dalje se neki prozoru ( i to oni koji nemaju mogucnost da im se preko donjeg desnog ugla uradi resize) lose pozicioniraju tako da se ne vidi lepo tekst koji se nalazi unutra..

stvara se utisak da su prozori premali da stane sve sto je u njima.. ili da su slova prevelika pa se vidi samo deo.. ***** li ga...

pomagajte.. uzasno me nervira!!!!!!

Pa meni je XP radio savrseno dok nisam stavio SP,a onda je sve otislo u .........Ponovo sam instalirao XP ali bez SP i sada sve ponovo radi bez problema

Nazad
Vrh Dno