Šta je novo?

Mali problem sa grafom pomagajte !!!

Praga2x30mm

Čuven
Učlanjen(a)
30.10.2003
Poena
620
Znaci uzeo sam od ortaka neku jadnu kartu Ati x1050 tako nesto. I kada uplaim komp malo su bleda slova od foldera i kada otvorim prozor slova koja pisu u njemu negde su normalana a negde malo bleda zavisi na kom delu monitora soji taj prozor. Imam 22" monitor. Sta moze da bude u pitanju.Monitor nije sigurno.Hvala

Ubaci drajvere ako nisi... Proveri i na koliko ti bita radi monitor.

Poslednja izmena:
Promenio sam 5 drajvera i dzabe.Dok sam imao drugu grafu sve je radilo super a kada sam stavio ovu ovo se desava.Probacu i ovo sa color correction, brightness, contrast, mada neverujem

Mozda je fokus "nestalan" na razlichitim delovima monitora, ali pre tipujem na grafichku. Imao sam skoro prilike da vidim jedan Asus x1050, i kad bacim neki tekst, u Wordu npr, u full screen mod, to je blagi uzas na shta (ne)lichi. Kako god se trudio da podesim fokus, na jednom delu monitora se popravi, a na drugom pokvari. Kad sam ubacio moju 4670 sve je bilo OK. Interesantno je da drugar ne primecuje (ili nece da vidi) te anomalije...

Kada stavim drugu grafu sve je normalno.Nije do monitora.Mozda je grafa suvise jadna za vece monitore

Vrh Dno