PoPoIg
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.07.2006
- Poena
- 309
Uvek me je nerviralo, sto je nisam mogao da ga zarotiram za 90 stepeni, topao vazduh je isao direktno na i ovako toplo napajanje, ne moze se staviti ventilator na cipset...
Ovo je probna verzija, ako se pokaze OK, idem sve ispocetka, ali sa malo vise truda i iskustva! ,) Ovo je pola posla, treba da se uradi i izduvni deo. Znaci jos jedna kutijica, i jos jedna osmica. Ako nadjem i jos neku led diodu medju silnim krsem koji se nalazi u par kutija...
Sta je potrebno i koristeno:
Hyper 6, kutijica za papir 85x85x85 (900 listica) - oko 170 din, ventilator 8cm, alat i oko 35 min efektivnog rada (znaci tri sata)!!! Hvala komsiji na pomoci i teh podrsci!
Pazljivo smo skinuli oklop sa H6
isekli i izbusili plasticnu kutijicu
montirali, videli gde su greske
nesto ispravili nesto ne... Ubacio sam u kuciste, temperature normalne, Znaci sljaka :bottle:
Ako imate neke predloge, kritike - prihvatam sve!!! Poz

Ovo je probna verzija, ako se pokaze OK, idem sve ispocetka, ali sa malo vise truda i iskustva! ,) Ovo je pola posla, treba da se uradi i izduvni deo. Znaci jos jedna kutijica, i jos jedna osmica. Ako nadjem i jos neku led diodu medju silnim krsem koji se nalazi u par kutija...
Sta je potrebno i koristeno:
Hyper 6, kutijica za papir 85x85x85 (900 listica) - oko 170 din, ventilator 8cm, alat i oko 35 min efektivnog rada (znaci tri sata)!!! Hvala komsiji na pomoci i teh podrsci!
Pazljivo smo skinuli oklop sa H6

isekli i izbusili plasticnu kutijicu

montirali, videli gde su greske

nesto ispravili nesto ne... Ubacio sam u kuciste, temperature normalne, Znaci sljaka :bottle:

Ako imate neke predloge, kritike - prihvatam sve!!! Poz