Šta je novo?

mali help za x-100

boom-tras

Čuven
Učlanjen(a)
08.02.2004
Poena
604
Imam samsung x-100.......sta mi sve treba da bi prebacio neke slike i melodije koje sam skinuo sa neta na telefon.............kakav mi kabl treba i da li treba neki program?.......i da li mogu bilo koju sliku da ubacim u fon........hvala

Pa treba ti data cabal sto kosta ja mislim 32 ili 25e imas ga kod vukovog...
i program za samsung... i mozes bilo koju do odredjene velicine (zavisi koliko mob. podrzava)
Melodije ubacujes *.midi...
I sta te jos zanima? :)

Zanima me gde kod vuka....na pm....i taj program za samsung....njega treba na netu da nadjem?

Program moras na net-u ;)
A kod vuka ispod u prolazu/tunelu (sta li je vec) imas jednu prodavnicu za mobilne...

Treba ti program Easy GPRS...imas ga na samsungmobile.com
Inace kakav je fon?

Ljudi bre zashto na pamet prichate:
1. Telefon prima mmf (imaju 40 puta bolju i jachu reprodukciju od mid, bar kod x 100)
2. Ne treba Easy gprs kao kod c 100, nego na samsung mobile sajtu postoji poseban softver za ovaj fon. Zove se 20031226140423562_PIMS_and_File_Manager.zip.
Pozdrav i interesuje me moze li neko iz bg da nabavi meni kabal! ( poshto ja nisam u bg)

Pa koliko ja znam nemozes ti da imas poly vise od midi...
midi ti je polifonija, sve preko sto nije "full" midi je hi-fi...

A treba ti i prog. za share podataka, slicica, melodija i ostalo....
ne znam da li ovaj prog. moze to... ???

idite na samsung mobile pa vidite koji programi trebaju za x 100!!
A shto se tiche midi melodija NA X 100 SE LEPSHE, JACHE CHUJU MMF!
Poz

E Ljudi meni stvarno treba kabal za x 100. Poshto sam u nemogucnosti da dodjem do njega, zamolio bih nekog ponosnog Beogradjana da mi se javi na pm da se dogovorimo. Please!

Nazad
Vrh Dno