Šta je novo?

Mali C disk

booris

Slavan
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
319
Juche sam reinstalirao sisitem i greshkom stavim da mi je C 5 gb :mad:
Naravno C je vecc pocheo da crveni i samo chekam upozorenje o malom prostoru. Da li neko zna kako da iz win-a pomerim C na ushtrb D? Gledao sam u Performance and Maintenance pod Administrative Tools ima Computer Managment i tamo bi trebalo da je reshnj problema. Nashao sam Disk Management ali nisam siguran kako se radi. Da li treba da se obrishe prvo logichka particija pa onda da se shiri primarna ili.....

Molio bih za pomocc :S:

ako imas hiren boot cd digni nesto od partition programa sa njega (acronis ili paragon) pa uradi to sto hoces (mada je uvek najbolje imati backup podataka). Iz win-a ne verujem da mozes tako lako kao sa ova 2 programa, mada nikad se ne zna

Nabavi Acronis Disk Director Suite i iz njega mozesh da podeshavash velichunu particije i sve ostalo vezano za njih u sitna crevca.

Partition Magic 8. Jes' da je mator... Ali meni super odradjuje posao!

Sto? Meni nijednu neje sje*ao!

Uh ja sam imao puno problema sa partition magic-om, par puta je pucao u sred reformatiranja particija, pa su mi odlazile FAT tabele. A jednom sam morao i da se oprostim od sadrzaja HDD-a jer nishta nije pomagalo, tako da sam druzenja sa PM smanjio na minimum.

potpisujem, sto dalje od PM drzi se paragona i nemas problema...

Uh najezim se ga ga neko spomene, toliko sj*banih particija zbog njega......grrr....od kako sam preshao na acronis preporodio sam se....:wave:
MOj čovek. Uradi image, sa Hirensom ili nečim sredi particije i samo vrneš image i imaš ga ubuduće kad budeš hteo da spucaš Windows :)

MOj čovek. Uradi image, sa Hirensom ili nečim sredi particije i samo vrneš image i imaš ga ubuduće kad budeš hteo da spucaš Windows :)

Ma windows particija mi uopshte nije frka, retko kad drzhim neshto bitno na njoj. Problem je bio sa particiom gde sam drzao podatke i kad ja PM napravio kurshlus. Al ko shto rekoh sad se druzhim sa Acronisom :type:

Izreka kaze da konja koji dobija trke ne treba da menjas... Ali sam se prepao malo... Prelazim na Acronis!

Čim mu nešto nije jasno - PM, neće n da se startuje. Probaj da promeniš makar malo particije koje mu nisu poznate (recimo, instaliraj Linux), i videćeš da PM zna da prijavi grešku. Nije pravilo, ali se meni desilo bar nekoliko puta sa raznim verzijama Linuxa.
Acronis je puno bolji. I Paragon Partition Manager takođe, ali on ima neke nezgodne opcije (ono što je kod drugih podrazumevano, kod njega ne važi uvek - tako sam uspeo da obrišem opcijom Merge particiju koju nisam ni selektovao).

Nazad
Vrh Dno