Šta je novo?

Mali aparat?

stromen

Čuven
Učlanjen(a)
15.02.2002
Poena
619
Panasonic DMC-FX7
Fuji f10
Casio EX Z50
Posebno me zanima kakav je ovaj poslednji casio, posto je i najjeftiniji.
Da li ima stabilizaciju slike, i uoppste kakve su mu slike i video?

Nisi se setio prvo da pregledash primere po netu ? Mislish da neko ima ovde tog Casia da ti kaze iz prve ruke ? :)

Ja bih ti preporuchio F10, allaround najbolji za pare koje koshta.

video sam slike sa casia i zaista su odlicne. nudi odlicne modove slikanja, menii su tako postavljeni da svako moze da pokapira koji mod odgovara kojoj prilici.
inace mislim da ga prodaje covek....bilo je u halooglasima i oglasima sezampro-a za nekih 175.

Od gore navedenih najbolji ti je F10!Casio, kolko sam video, pravi solidne slike, ali video mod mu nije jaca strana.Tacnije snima ih u rezoluciji 320x240, a bilo bi pozeljno 640x480 30fps!Dobro bi bilo da pogledas na netu i uporedis ih i vidis koji ti najvise odgovara.A ne bi bilo na odmet da pogledas i neki drugi aparat kao npr. Nikon 5900!

Sto se tice Casia po meni najbolje je uzeti exilim S100. Jeste 3.2Mp ali pravi odlicne slike a i najlepsi je. Jest malo skuplji ali... z50 pravi prosecne.

Posto je F10 nov?

Retko gde sam ga vidjao i to po nekim nebuloznim cenama...

F10 obavezno. Ako ikada budem prodao svoj olympus c760, istog trenutka idem po njega.

casio

Ja imam casio e-55 i mislim da nema mu premca ma koliko momci se trudili da promovisu neke druge!!Kostao je 280 dolara ali je vredelo jer nakon nekoliko nedelja trazenja isplatilo se.Filmovi su odlicni mada nisam nesto lud za njima jer ipak mislim da fotoaparat ne sluzi za to.Ima displej od 2,5 inca sto moze da mu pozavidi ama svako jer pregled,velicina i kvalitet slike na displeju je vise nego odlican.
Zato moj favorit je casio i kada ga budes imao pravices ovako :banana:

A kako je neko promoter ako ne dobija pare za to ? :)

F10 takodje ima odlichan 2.5" LCD, a ima i 1mpx vishe i ISO1600, shta cesh sad ? :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno