Šta je novo?

Male PC Igre - update na benchu

Uuuuuu, zaboravih vladara :

Sibyon Action Cat - Mario unatraske :) (mada nisam bas siguran za ime da li sam tacno napisao)

Preporuka za Braid. Odlična igra. Ko nije igrao do sada neka obavezno odigra.

ja sada igram world of goo - i odlichna je igra, i sve, ali me MNOGO iznervira kada neko od goo-a izgovori: "yamaco" ili shta vec, a to tako chesto ponavljaju .. odoshe zivci.

Braid zaista svima preporucujem, ali na prvom mestu mi je i dalje Machinarium! <3

Bas i ja sada zavrsih World Of Goo ponovo. A Braid je extra igra, takodje! :)

Machinarium-Perfektno! Jedina mana je sto kratko traje...

Da li je neko probao Samorost2?

Braid је мени најбоља игра икада, и то не само у категорији малих игара, него уопште.

А добри су и Machinarium и World of Goo, а вреди поменути и Defence grid.

hahaaha yamacoooo
World of Goo je jedna od najboljih igara. Posebno ako igrate za OCD (opsesivno kompulsivni poremecaj :).
Bridge Builder je takodje odlicna igra.

Shatter

Starblaze

Starblaze II

Odlična tema, moraću Warblade da probam, obožavam taj tip igara.

Auh! Pa jos kad sednes za komp sa nekim, pa zajedno predjete igru.. (nema klasicnog kraja, posle 100. nivoa krece ispocetka, ali teze).

Igra te moze drzati celu noc, ako volis ovu vrstu shootera. :)

Uh, pa kako tek sad videh ovu temu :D

Soldner-X Himmelssturmer
soldner-x_01_png_jpgcopy.jpg

soldner-x_08_png_jpgcopy.jpg

Meni najomiljenija "mala" igra (inace nije bas mala, ima oko 500mb :d), a postoji i u varijanti za PS3.

Upravo sam oborio svoj rekord u Warblade-u..
Igrao sam ga 3 sata i 10 minuta. Imao sam 124780615 poena i rank Warblade Overlord-a. :)
Palac me boli i mislim da je gamepad otisao pa-pa. :d
:)

Ja imam portable monopol 2008, koji ne zahteva nikakvu instalaciju, imam link za direktan download, ali ne smem da ga objavim jer će mi moderatori lupiti ban :|

inače ko provali kako se dobija kompjuter može da bude veoma zarazno.

Pocket Tanks

Simpatična igra u worms maniru, samo što svako ima po jedan tenk i nanošenjem štete se dobijaju bodovi koji posle određuju pobednika. Igra ima nekih 60 oružja.

Uskoro izlazi:
[YOUTUBE]k_Eq29apJIs[/YOUTUBE]
(Ako vec nije) :)
:banana:

EDIT: 4 Elements je jako, ali jako zarazna igra i bas me je dugo drzala prikovanog za monitor... ;)

Poslednja izmena:
Marble Arena

3131-3.jpg

Hamsterball

hamsterball.jpg

Crazy Machines - Ova igra ima i nastavak Crazy Machines 2 koji nisam još uvek igrao, tako da o njemu ne sudim ;)

crazy_machines.jpg

Takodje mi se svidjaju i igrice AxySoft-a :D

Poslednja izmena:
Definitivna preporuka za Braid - fasciniran sam kvalitetom price i igre, a BGM je Apsolutno Fantasticna! Definitivno ide u moju top10 listu igara...:)

Pocket Tanks

Simpatična igra u worms maniru, samo što svako ima po jedan tenk i nanošenjem štete se dobijaju bodovi koji posle određuju pobednika. Igra ima nekih 60 oružja.

Igra moze da ima MNOGO MNOGO vise. Samo se instaliraju Weapon packovi. Inace, da, odlicna igra. :D

A Crazy Machines... Nije losa, ali nekako ne moze ni da pridje The Incredible Machine-u. :)

Poslednja izmena:
CRIMSONLAND - momci, probajte tu igru, odusevicete se.

Nekada davno sam igrao igru po imenu Notrium i bio naprosto očaran. Probajte, možda se i vama svidi kao nekad meni :)

http://www.instantkingdom.com/notrium/

[YOUTUBE]Wnk0X2JD1FE[/YOUTUBE]

Igra je matora tako da ne očekujte čuda grafiku. Čak i kada se pojavila bila je grafički slaba.

EDIT: LINK KA STAROJ TEMI!

Poslednja izmena:
Igra moze da ima MNOGO MNOGO vise. Samo se instaliraju Weapon packovi. Inace, da, odlicna igra. :D

A Crazy Machines... Nije losa, ali nekako ne moze ni da pridje The Incredible Machine-u. :)

Racunao sam weapon pack-ove, nije nemoguce da sam malo omasio ali da ima nesto mnogo preko 60 nema...

Racunao sam weapon pack-ove, nije nemoguce da sam malo omasio ali da ima nesto mnogo preko 60 nema...

Ako se ne varam, mada jeste bilo 3-4 godine, ima ih oko 200 sa svim weapon pack-ovima. Bilo bi dobro kada bih ja danas mogao da nadjem sada taj disk, ali to je skoro pa nemoguce. Na zalost. :/ Ako nadjem, javicu tacan ili priblizan broj da budemo sigurni.

Ako se ne varam, mada jeste bilo 3-4 godine, ima ih oko 200 sa svim weapon pack-ovima. Bilo bi dobro kada bih ja danas mogao da nadjem sada taj disk, ali to je skoro pa nemoguce. Na zalost. :/ Ako nadjem, javicu tacan ili priblizan broj da budemo sigurni.

Ima 250 oruzja sa svim mogucim weapon packovima, sad sam proverio.

@getafix - BGM nije igra, vec Background Music... :d

Svidja mi se ovaj Braid, igra je odlichna, mnogo ima da se misli, jedino me iritira, shto Tim lichi na Zeljka mitrovica sa pinka :S:

Tim-thumb.jpg

Nazad
Vrh Dno