Šta je novo?

Male nove igre

hodac

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2002
Poena
604
E ima li josh kvalitetnih malih igrica poput Zume.

"kvalitetnih"? :trust:

pogledaj pop cap games, oni prave takve igrice, i zuma je njihova.
i feeding frenzy, moorhuhn, sven (ima ga jedno 4 dela).

Pa sem zume sve ostale su im igre smeshne , barem meni lichni .

I vise nego dostojan zamenik

"Luxor2" dobra reinkarnacija Zume...upravo ga razbijam ovih dana na 7900GS batalih sve one ljudozdere od po 5-8Gb...:d

Druga simpaticna je fliper-Dream Pinbal...

http://soft-best.net/en/detail/dream_pinball_3d_multi5rituel/

Link za doticni ko ima brzi net 180MB ima eye candy grafiku :smoke:

Pa sa 180 mb i nije mala . Al chemo skinuti .
Btw josh jedna cool igra puzl

Fiber Twig je extra igra od tih malih :)

Ma Heavy Weapon Deluxe op PopCapa rula. Ne da sam se naložio nego.....;)
Pozdrav :wave:

od tih loptica odlicna je i tumblebugs

MummyMaze!? Jel probao neko?

Reflexive games distribuira igre kućama poput PopCap games, Astraware games, Gamehouse games itd. Ja sam ih skupio nekih 450 do sada, taman za jedan DVD (nešto više od 4GB).

Pozdrav!
Da li neko zna kako se zove igra, fliper sa dinosaurusima i sl. zivotinjama. Moj sin je igrao negde ali nezna kako se zove pa nemogu nikako da je nadjem. Molim za pomoc

znam da mozda ne bi bilo ovde mesto ... ali da ne otvaram novu ... juce sam na interfejsTV nasao paintball 18mb za download ... napravljena je za multi ... pa jeste raspolozeni da skinete pa da igramo malo ili ne ? izgleda mi kao zesca *******cija ... a bogami grafika u tih 18mb nije nimalo losa :D ... skoro da je kao cs :D

Wik and the fable of souls - najbolja u zadnjih nekoliko godina

Flow - extra !!!

"Big Kahuna Reef" (iz Gamehouse i refleksive paketa...) je solidna igrica, pogotovo za lepsi pol...

Poslednja izmena:
Meni je AlienShooter zakon :smoke:
Takodje,ne tako mala igra Warsow...~170mb :)

ih bre, kakvi ste, niko ne spominje top igre -

popcap games -

astropop deluxe
Peggle (neko drugi je licencirao, ali radi ga popcap)
bookworm deluxe ( ko gotivi engleski)
Noah's Ark Deluxe

a sada najbolja mala igra svih vremena -

Warblade!

igra je nalik na Galagu, i na pochetku ostavlja takav utisak jednostavnosti, ali daleko od toga da je jednostavna! igra na kasnijim nivoima dobija takvu kompleksnost, i sadrzi toliko tajni i glicheva, da joj pozavide i donkey kong i vectorman. a tvrdim da od 100 igracha, mozda dva ili tri igracha otkriju sve tajne i dostignu najvece nivoe.

vredno pomena -

I wanna be the guy:

igra je u fazonu 8bitnih igara, i samo na prvi pogled lichi na mario-a. a u stvari, igra je jedna od najtezih koju ste ikad u zivotu odigrali. suludo dobra igra, igram je ovih dana.

note - ukoliko ne mozete da nadjete neku od ovih igara, javite ovde da uploadujem.

ih bre, kakvi ste, niko ne spominje top igre -

a sada najbolja mala igra svih vremena -

Warblade!

igra je nalik na Galagu, i na pochetku ostavlja takav utisak jednostavnosti, ali daleko od toga da je jednostavna! igra na kasnijim nivoima dobija takvu kompleksnost, i sadrzi toliko tajni i glicheva, da joj pozavide i donkey kong i vectorman. a tvrdim da od 100 igracha, mozda dva ili tri igracha otkriju sve tajne i dostignu najvece nivoe.

vredno pomena -

I wanna be the guy:

igra je u fazonu 8bitnih igara, i samo na prvi pogled lichi na mario-a. a u stvari, igra je jedna od najtezih koju ste ikad u zivotu odigrali. suludo dobra igra, igram je ovih dana.

note - ukoliko ne mozete da nadjete neku od ovih igara, javite ovde da uploadujem.
Potpuno si u pravu Edgar ju je napravio nikada bolje, na amigi se zvala deluxe galaga, igrali smo je godinama, neke partije su trajale po nedelju dana samo pause i ne gasi se komp. Devojci sam u jednom trenutku kupio amigu 500 + joy + 1 disketu sa tom igrom :) Svi smo ozbiljno bili navuceni na tu igru. Napisao sam mu i mail u kome sam mu se zahvalio za nezaboravne trenutke provedene uz tu igru.
p.s. Najezim se kada pomislim na mesece blejanja uz deluxe galagu :)

Nazad
Vrh Dno