Šta je novo?

Male igrice - gore i od droge :d

eheh, nista to nije bez stelovanja glave i run return-om...

a neki smekeri imaju i modul...

kad bi se sve to vratilo...

Zoltan je napisao(la):
Mislim da od ove neces naci "socijalniju" :).
Eee... taman sam se obradovao i krenuo da kucam zahvalnicu :D kad ono medjutim :p

Ova igra nije losa, skoro da je bas to sto mi treba, ali ima jedno ALI: naime, kada pogodis neprijateljski "brod" (sta god ono bilo na slici :d) trebalo bi da imam pravo da pogadjam dalje sto nije slucaj vec se ide na 1:1 poteze (malo bezveze). Druga mana je sto kada potopim neki brod jednostavno automatski ne eliminise okolna polja oko njega... ,)
Nista, potraga se nastavlja dalje... Hvala na trudu u svakom slucaju. :wave:

Giana sisters je bre zakon :D

C64 rulz! :smash: turbo 250 :type: :p

Cactus Bruce and the Corporate Monkeys, Hamsterball Gold, Rosso Rabbit in Trouble, Dynomite, DXBall2 (kao stari Arkanoid), NFK (Wizard of WAR sa C64 u PC stilu, a može i u mreži), ostale ste već naveli. Ako se setim još neke javiću.
Inače moj ortak, sav važan što piči samo 3d EXTRA igre, ove igre (naročito Dinamite, Zuma, Moorhun...) naziva "Retardinjo IGRE". Yebiga možda je to i zbog toga što gaveć par godina derem u Age of Empiresu i Civ III, pa da se nenkako izvadi bar na rečima :D :D :D .
Pozdrav. :wave:

Zuma rules. Ma koga ja lazem, zbog zume sam kupio novi - stari celeron 400 za kevu da mi se odgajbi iz sobe. Colaps je OK igra, ali pocket tanks ili hamster ball su najgore realizovana zaraza jos od SF2.

POZ

Zbog igre BounceOut i ja sam morao da kupim jos jedan komp da bi skinuo matorce sa kompa.
Kuci trenutno imam 2 desktopa i jedan laptop i opet je guzva.

Zaista ne mogu da razumem taj fenomen da neko iznova i iznova igra neku igricu koja nema pricu i kraj.
Konkretan primer su matorci koji besomucno igraju pasijans na kompu svaki dan po par sati, skoro svaki put zatvore do kraja karte i onda opet nanovo.

Jos malo pa ce da se pojavi kod matoraca dijagnoza "Solitaire zavisnost" :d ;)

Treba mi jedna stara igra, neznam tacno kako se zove, ali igra je u fazonu moze u 2 i 3 igraca na jednom racunaru, svako ima svoju teritoriju i zamak i medjusobno su odvojeni vodom, na pocetku svako dobije par topova i zadatak da ozida svoju teritoriju sa zidom, kad pocne igra pucaju jedni na druge u ogranicenom vremenskom periodu i kad se to zavrsi imaju takodje ogranicen vremenski period da obnove zid oko svoje teritorije i da postave nove topove, ko ne upse da obnovi zid izgubio je.Dva igrca igraju na tastaturi a jedan na misu, prilicno zanimljivo :)
Sad me zanima da li je neko igrao ovu igru i da li zna kako se zove posto bi voleo ponovo da je probam :D

Poslednja izmena:
andjelkoyu je napisao(la):
Ova igra nije losa, skoro da je bas to sto mi treba, ali ima jedno ALI: naime, kada pogodis neprijateljski "brod" (sta god ono bilo na slici :d) trebalo bi da imam pravo da pogadjam dalje sto nije slucaj vec se ide na 1:1 poteze (malo bezveze).

Pretpostavljam, da je to zbog slabog AI. Tako bi mozda bilo previse lako za coveka da pobedi.

andjelkoyu je napisao(la):
Druga mana je sto kada potopim neki brod jednostavno automatski ne eliminise okolna polja oko njega... ;)

Razlog tome je cista logika: posto ne mozes imati brodove koje su "zalepljeni", nema smisla ni gadjati takva polja!

uuuuuuuuuuuuuuuuuu
Prvi put otvaram ovu temu.
Mnoooogo dobrih igrica.
većinu navedenihnisam igrao, ali nigde nisam video
Morhun 1,2,3
MORHUN KART - četri staze, 5-6 ludih likova, gomila zamki prepreka, smicalica.......mnooooooooogooooo zarazna igra, drugar i ja igramo jedan na jedan. nekada i po ceo dan.
Star monkey - vrlo zarazno, voziš svemirski brodić, cepaš sve redom i upgrejduješ brod. uh.
Smoke Attack 1,2 šetkaš se i pucaš na čudna stvorenja( pušače), i oni postaju fini. :)

danijel00 je napisao(la):
Sad ste vec poceli bajate igre da gurate tu, a to nije to...
dakle ako volite rpg igrajte notrium

volimo rpg :) i ovo je bash zarazno !? ima li josh neshto slichno

Invader je napisao(la):
Treba mi jedna stara igra, neznam tacno kako se zove, ali igra je u fazonu moze u 2 i 3 igraca na jednom racunaru, svako ima svoju teritoriju i zamak i medjusobno su odvojeni vodom, na pocetku svako dobije par topova i zadatak da ozida svoju teritoriju sa zidom, kad pocne igra pucaju jedni na druge u ogranicenom vremenskom periodu i kad se to zavrsi imaju takodje ogranicen vremenski period da obnove zid oko svoje teritorije i da postave nove topove, ko ne upse da obnovi zid izgubio je.Dva igrca igraju na tastaturi a jedan na misu, prilicno zanimljivo :)
Sad me zanima da li je neko igrao ovu igru i da li zna kako se zove posto bi voleo ponovo da je probam :D

rampart, kad je nadjes, javi gde si je naso :)

Warblade je takva zaraza da to nije moguce, ja sam ga jedno vreme po ceo dan igrao. Mnogo je dobra i mnogo komplikovanija nego sto na prvi pogled izgleda. Svima koji vole starije igre ga preporucujem.

Zoltan je napisao(la):
Pretpostavljam, da je to zbog slabog AI. Tako bi mozda bilo previse lako za coveka da pobedi.
Razlog tome je cista logika: posto ne mozes imati brodove koje su "zalepljeni", nema smisla ni gadjati takva polja!
AI jeste los, ali ne govorim to iz razloga tezine ili "lake pobede"; poenta je da igra treba realno "simulira" original i bude bas onakva kakva se igra u realnosti izmedju 2 coveka (ili covek - pc). Ovako odaje utisak nedovrsenog demo projekta. Sea Wars ima sve to do detalja, ali me nervira nabudzena grafika... Prezivecu nekako. ,)

Evo nove zanimacije: Feeding Frenzy
Velika riba jede malu ribu, dok mala ne naraste.
Deluje glupo, ali evo ja i kum cepamo pa rasturamo (inace kum ima 7 godina :d )

Dynomite (neka vrsta clickomanie, sa dinosaurusima) igrao sam je satima i satima i satima ccc:)
zatim Tetripz (ko je spomenuo tripove? :) :)
a na mame32: Hammerin Harry, Street Hoop, i SuperSideKicks, i Moon Patrol

Prilozi

• TETRIPZ.zip
    95 KB · Pregleda: 99
Nove igre:

Crimsonland - u rushu sam postavio 2-go vreme na svetu!
Bridge builder i nastavci (pontifex)
Elastomania
Plasma worm
Chicken invaders 1 i 2
Ricochet
DXball 2
Pocket tanks
Warblade

Matore igre:
Death Rally (naj!)
Tyrian
Jagged alliance
Xenon 2
Gods
Civilization (doduse on ima nastavke)
Fury of the Furries (raptus, genije, kako si se samo setio :))
Manic miner (u 256 boja za pc :D)
Colonization

Ovaj thread je odlicna ideja, mogli bi i negde da uploadujemo sve to. Ja sam se svojevremeno ubio trazeci GODS i nasao sam ga preko p2p.

Ipak, bilo bi lepo da kad postujete, odvojite kategorije na nove, matore i igre sa emulatora.
Inace ja nove (velike) igre uopste i ne igram, izuzev naravno civ3 conquest i naravno wc3 (dota :D).

Evo jos jedne igre: GeneRally!

Automobilske trke (ne samo rally, vec i mnogi drugi tipovi vozila), track editor, mnogo user-made staze na net-u, lepa grafika, tecna animacija (sa lepim dateljima - ako uradite drift, ostaju otisci guma do kraja trke), veoma dobar AI, mozete igrati i sa prijateljima i na kraju jos i mali download (1,1MB).

Nazalost nema vise sajta programera, ali mozete ga uzeti na primer ovde.

Samo me nemojte kriviti ako nemate vremena za devojku/posao/ispit! ;)

Ne radi ovaj GeneRally, skinuo sam ga sa neta i kad ga pokrenem on se samo ugasi :trust:

trinitrol je napisao(la):
Dynomite (neka vrsta clickomanie, sa dinosaurusima) igrao sam je satima i satima i satima ccc:)
zatim Tetripz (ko je spomenuo tripove? :) :)
a na mame32: Hammerin Harry, Street Hoop, i SuperSideKicks, i Moon Patrol

Probaj Eggsucker, to je prethodna verzija Dynomite-a, po meni (i ne samo meni:)) mnogo je bolji.

Znam probao sam, ali mi se vise svideo ovaj... Ovde su za nijansu manje kugle pa mi je tesko posle da se prebacim na Eggsucker (citaj: kacim ostale kugle :) )
poz

Ako vec volite male igrice skinite emulator pa se igrajte do mile volje.
Odlicna igrica sa C64 je Creatures...probajte je

...iliti BoulderDash :)

Postoji i Java varijanta za telefone, CaveMan. ;)

@ Geek_master & Raptus & енибади
moze li se tyrian ikako poterati na xp-u ?

...neko je pomenuo emulator : keve 32 a izostavio legendu King of Dragons
u aparat sa doticnom igrom sam ubacio toliko zetona da mislim da bih za
taj novac danas mogao da se ponovim jednom ibm server masinom :d
ali je zato i posle toliko godina "ostala u prstima" pa se i na tastaturi omlati iz jednog coin-a...

Nazad
Vrh Dno