Eee... taman sam se obradovao i krenuo da kucam zahvalnicuZoltan je napisao(la):Mislim da od ove neces naci "socijalniju".
Za ljubitelje Star Control-a 2, skoknite na http://sc2.sourceforge.net/Raptus je napisao(la):Star control 2
andjelkoyu je napisao(la):Ova igra nije losa, skoro da je bas to sto mi treba, ali ima jedno ALI: naime, kada pogodis neprijateljski "brod" (sta god ono bilo na slici :d) trebalo bi da imam pravo da pogadjam dalje sto nije slucaj vec se ide na 1:1 poteze (malo bezveze).
andjelkoyu je napisao(la):Druga mana je sto kada potopim neki brod jednostavno automatski ne eliminise okolna polja oko njega...![]()
danijel00 je napisao(la):Sad ste vec poceli bajate igre da gurate tu, a to nije to...
dakle ako volite rpg igrajte notrium
Invader je napisao(la):Treba mi jedna stara igra, neznam tacno kako se zove, ali igra je u fazonu moze u 2 i 3 igraca na jednom racunaru, svako ima svoju teritoriju i zamak i medjusobno su odvojeni vodom, na pocetku svako dobije par topova i zadatak da ozida svoju teritoriju sa zidom, kad pocne igra pucaju jedni na druge u ogranicenom vremenskom periodu i kad se to zavrsi imaju takodje ogranicen vremenski period da obnove zid oko svoje teritorije i da postave nove topove, ko ne upse da obnovi zid izgubio je.Dva igrca igraju na tastaturi a jedan na misu, prilicno zanimljivo
Sad me zanima da li je neko igrao ovu igru i da li zna kako se zove posto bi voleo ponovo da je probam![]()
AI jeste los, ali ne govorim to iz razloga tezine ili "lake pobede"; poenta je da igra treba realno "simulira" original i bude bas onakva kakva se igra u realnosti izmedju 2 coveka (ili covek - pc). Ovako odaje utisak nedovrsenog demo projekta. Sea Wars ima sve to do detalja, ali me nervira nabudzena grafika... Prezivecu nekako. ,)Zoltan je napisao(la):Pretpostavljam, da je to zbog slabog AI. Tako bi mozda bilo previse lako za coveka da pobedi.
Razlog tome je cista logika: posto ne mozes imati brodove koje su "zalepljeni", nema smisla ni gadjati takva polja!
trinitrol je napisao(la):Dynomite (neka vrsta clickomanie, sa dinosaurusima) igrao sam je satima i satima i satima ccc![]()
zatim Tetripz (ko je spomenuo tripove?![]()
a na mame32: Hammerin Harry, Street Hoop, i SuperSideKicks, i Moon Patrol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari