Mladen
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.12.2001
- Poena
- 650
Lepo je to ali jos mnogo mora da se uradi da bi promenili misljenje o vamaVeratNet je napisao(la):Pazi ozbiljno smo resili da te demantujemo. www.verat.net.
Lepo je to ali jos mnogo mora da se uradi da bi promenili misljenje o vamaVeratNet je napisao(la):Pazi ozbiljno smo resili da te demantujemo. www.verat.net.
npetar je napisao(la):Ma kakvo BRAVO??? Prvo skoci pa reci hop !
Aj VeratNet, mozes bar da se izvinis ljudima ovde jer ste ih lagali sa pricom: "Net vam ne radi jer vam je losa oprema". Zasto lepo ne priznate da ste pogresno radili, kacili stotine korisnika, krivicu prenosili na korisnike a nemate tehnicku podrsku i nikada niste proveravali da li uopste oprema korisnika udovoljava uslovima za umrezavanje? Ko priznaje, pola mu se prasta![]()
Doduse, i priznali ste recenicom: "Ozbiljno smo resili da te demantujemo"Samo, sad cete pokusati da jednim udarcem ubijete 2 muve, tj. nece vam biti potrebna uopste tehn. podrska za rastojanje od 300m
Bilo kako bilo, samo nastavite sa inovacijama. Kao sto sam vec napisao, zdrava konkurencija je uvek pozeljna zbog nas korisnika.
VeratNet je napisao(la):Naravno pre svega konkurencija, iskren da budem i nama ce konkurencija dobro doci. U svakom slucaju radimo na tome.
voyager je napisao(la):@veratnet: Zašto na sajtu ne objavite mapu pokrivenosti sa tačnim lokacijama baznih stanica ili barem spisak lokacija?
voyager je napisao(la):@veratnet: Zašto na sajtu ne objavite mapu pokrivenosti sa tačnim lokacijama baznih stanica ili barem spisak lokacija?
Misa063 je napisao(la):Kako ovaj DSL nece skoro, (da se ne lazemo) a modem se pretpostavljam smucio ne samo meni, ajde da vidimo kako su ljudi zadovoljni bezicnim netom.
Dakle, kratko i jasno, just copy/paste i dopunite:
Osnovno
Provajder:
Lokacija AP-a:
Udaljenost od AP-a (okvirno):
Terijski Protok:
Flat (Da/Ne):
Cena Aktivacije / Otvaranja naloga (kako ko to vec zove):
Mesecna cena:
Oprema
AP:
Antena:
Brzina i kvalitet
Prosecna brzina tokom downloada sa FlashGet
ili slicnim programom (dakle, ne P2p):
Kvalitet veze, ne racunajuci prekide (od 1-10 ocena):
Brzina otvaranja ozbiljnijih sajtova - u kojoj meri je ispostovana kupljena brzina (od 1 do 10 ocena):
IP adresa (NAT, dinamicka...):
Mogucnost koriscenja raznih komunikatora i servisa:
P2P: Da/Ne
ICQ, MSN, Yahoo i sl. comunicatori, sa sve glasom i kamerom:
Mrezno igranje: Da/Ne
Ping:
Podrska (1-10):
Total satisfaction (1-10):
Neka druga (vazna) primedba:
Hvala!
OK, nisam video (Mreža/Bežična mreža).VeratNet je napisao(la):javascriptopUp('http://vline.verat.net/srp/vline_mreza/mapa.php',740,480)
moras imati instaliran flash.
Meni samo nije jasno zasto svi na ovom forumu imaju stav da je wireless nesto lose i strasno problematicno, jedva malo bolje od dialup-a. Te price visoka cena adsla pa ajde kad bas mora taj wireless...Misa063 je napisao(la):Inace, sa ovakvim cenama DSL-a koje su nam svaki dan sve realnije, Wireless ce postati jedina sansa za veliki deo forumasa, pa zaista nije lose videti kako to i funkcionise na nekom lokalnom nivou.
Hvala!
Delija je napisao(la):Sve sto ima veze sa (G)Lumpijem i/ili BB Canonom izbegavati u sirokom luku.![]()
npetar je napisao(la):Pobogu, kakve veze ima Veratov internet link sa njihovom wireless opremom???
btw Verat ima 155mbit link ka svetu i naravno da kao i svaki provajder prodaje svoje usluge. Znaci, link moze da zakupi od njih bilo ko. Inace, PTT i Verat su spojili linkove, tj. povezali se medjusobno.
Ovde se govori o njihovoj wireless opremi koja ima problema. Izgleda da dolaze pameti i menjaju svoju opremu, vidim da ima ljudi kojima wireless kod njih bolje radi nego ranije premda sve vise ima nezadovoljnih korisnika sudececi prema informacijama sa ES foruma.
Inace, primetio sam da je AP na Vidikovcu juce-prekjuce postavljen tako da nemoj da sudis o kvalitetu kada imaju svega "par" korisnika. Naravno, bilo bi odlicno kada bi svi wifi provajderi radili kako treba i bili konkurencija jedni drugima. Tada bi svi korisnici bili srecni&zadovoljni
Interesuje me da li je stvarno Verat uzeo pamet u glavu? Kazes da je podrska u tvom slucaju 9-10. Na osnovu cega si to prosudio? Da li je neko iz Verat ekipe dosao kod tebe kuci da pogleda opremu, da ti podesi sve sto je potrebno, da izmeri signal, da te posavetuje? Ili se sve svodi na pricu sa njihovim sluzbenicima telefonom kada si ih pozvao a oni ti izdiktirali potrebne parametre i uzeli novac?Posto si svez korisnik, sacekaj da iskrsne neki problem pa vidi kako ce reagovati Verat ekipa, potom prenesi iskustva ovde.
Uzdravlje da te sluzi wifi !
Da se razumemo, uopste ne "zadirkujem" i sl. , jedino mislim da Verat ne radi kako treba svoj posao a to je u interesu i nas korisnika koji nismo na njihovoj mrezi. Zdrava konkurencija je svuda pozeljna.
Poz!
EDIT:
Evo sad sam primetio da Verat dozvoljava uspostavljanje veze korisnicima na razdaljini max 300-400m. OK, pametno sto se tice "zagusenja" signalima korisnika sa losom opremom(zato ce konacno korisnicima na tako malim udaljenostima raditi sve kako treba)... ali sumnjam da ce im zaziveti prica: " Mnogo AP-ova sa malom zonom pokrivenosti" jer jednostavno ne mogu tako lako da zakupe i pronadju hiljadu krovova po BG-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari