Šta je novo?

Mala pomoc

5Ronic

Cenjen
Učlanjen(a)
11.04.2011
Poena
154
Skoro sam menjao pastu na procesoru posto mi se grejao, medjutim od tada (skoro 2 meseca) nisam imao problem. Danas sam najnormalnije ukljucio komp i posle nekog vremena je samo zablokirao. Pratio sam temparaturu na HW monitoru i nije bilo nikakvog pregrevanja, te sam restartovao na dugme. Komjuter radi, tj kuleri ali ostalo nista, tj hard ne blinka, na ekranu nista, cak ni bios da pokaze. Mislio sam da je ploca ili procesor?! Posle 5 minuta malo sam pritisnuo kuler, memoriju i graficku i opet restartovao i odjednom sve je proradilo! Moze li mi neko reci dali je to neki sitan bag ili da obratim paznju na nesto! Hvala!

Koja konfiguracuja je u pitanju?
Da li redovno cistis komp od prasine?
Da li si igrao neku igricu kad se blokirao, moguce da se graficka pregrejala pa je zato blokirao.

Ja čak nisam ni shvatio tok radnje. Restartovao si komp na dugme dok je radilo? Ili nakon što se spucao? Uglavnom napiši koja ti je konfiguracija i za početak ako možeš prešaltaj memoriju po slotovima ako imaš praznog mesta. U slučaju da imaš intela, moguće da imaš problema sa naleganjem procesora na pinove u socketu.

Ma u toku igranja WOT igre je zakovao pa sam morao na dugme da restartujem jer nista drugo nije reagovalo! Racunar cesto cistim tj izduvavam kompresorom jer mi je komsija vulkanizer :D Malo je starija konfiguracija, Intel 2160, biostar pt890 775 se, Ati Radeon 5450 HD 1gr, 2gb ddr2 rama.

Pozdrav ljudi, ja imam problem sa racunarom, tj devojka :), stara je konfiguracija u pitanju procesor athlon 1800+, maticna gigabyte, grafika agp, i uglavnom kao i kod skoro svake devojke, nikada nije cisceno kuciste, prvo je zveknulo napajanje, izvrsio sam zamenu, pa sam ga lepo ocistio, povadio sve, vratio i medjutim sada kada ukljucim racunar pojavi se onaj pocetni ekran i cuje se bip i posle toga mrak, pokusao sam da ubacim sistemski disk ali ni da bekne, sta moze biti problem?

Odradio sam sve, verovatno da je problem bila prasina, odradio sam sistem i sad stekce kao singerica :D

hvala

Vrh Dno