Šta je novo?

Mala pomoc za Doom 3

BL@CK DE@TH

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2003
Poena
619
Dosao sam do dela gde neki cova treba da me ubaci u neki teleport.Da bi to uradio treba mu neka sprava.Nasao sam gde se sprava nalazi ali ne znam sifru od vrata.Jel moze neko da je napise?

Tu sam se ja zaglavio, udri malo search naci ces 100% ;)
Pozdrav...

I ja sam se tu bio zaglavio na kratko, ali nemoj da varas, procunjaj malo okolo i nacices je! Ako i dalje hoces da ti je napisem, reci, samo onda moram da prelistam brdo e-mailova.

Nasao sam plazmu za teleport,ali nigde neogu da nadjem onu sifru.Da li bez to g oruzija moze da se igra dalje ( da li cu se negde kasnije zaglaviti ili naci isto na drugom mestu)?

Ne bre ne treba ti nikakva sifra, fino ti pise da ne radi bez jednoga dijela, prvo trebas da se mucis i mucis da bi probasao jednu bateriju sa kojom ces da se teleportujes na drugu stranu ;)
Pozdrav...

Bas to, juce sam malo prelistao mail-ove i setio se da u tu prostoriju i ne treba da se udje!

ma pusti ga bre neka se sam snalazi, kad nece da kaze ni na koji je ivo ni na koja je vrata...pa kako bre mislis da ti pomognemo ...ovako za pocetak reci koji je nivo too??/
Pa onda slikaj tu poziciju da vidimi dje se nalazis tacno...
PA cemo onda da ti pomognemo.!!!!

Ma, Delta Labs Sector 2a, garant!

I ja sam se vrteo oko tih vrata i na kraju se ispostavilo da nije ni potrebno da se otvore. Ne znam da li je uopste moguce.

p.s. Ajd' kad si vec tu, otkucaj u konzoli noclip (prolazak kroz zidove) udji u tu prostoriju i vidi sta je to.

Cekaj jeli to ona prostorija dje je pusten gas, ako jeste ona se kasnije otvore ali nema nista znacajnu u njoj ja mislkim da ima samo PDI ;)

Rekao bih da te to ova soba!
Inace, u njoj se nalazi samo municija za BFG.

Prilozi

• Famozna soba.jpg
    Famozna soba.jpg
    85.8 KB · Pregleda: 132
Imam i ja problem!

Nalazim se na nivou Communication transfers (to pise kada ucitavam poziciju) a ispod pise nesto Maintenance transfer... bla bla.

Kada udjem u onu kao komoru, ona se zatvori i otvori se na drugoj strani i tada mogu izadjem na povrsinu planete, ali kada odem prekoputa i udjem u komoru koja se tu nalazi (kao sto sam to radio nekoliko puta pre ovoga) ona nece da se zatvori, klikcem na ekrancic ali se nista ne desava odnosno cuje se samo jedno BIP i nista. Sve ostalo sam pregledao i nema gde da se ide.

Sta da radim?

Mislim da tu trebas da udjes u neku prostoriju koja je kao polusrusena i iz nje mozes da se popnes na, recimo:), most preko koga od gore ulazis u zgradu sa druge strane.

p.s. Ne zameri na preciznosti, ali ne secam se tacno! :)

AAaaa delija sad znam ...uhhh koliko sam se tad mucio .....
neka se samo teleportuje na rom 4 end i to je tooo....
Ejj kolega da znas koliko sam muke tu prolio da predjem too uhhh kad se sjetim :)

Izvinite, da li vi to meni govorite? M3 je odreagovao kao da je njemu nesto sada jasno pa ne znam kome je upucena ova pomoc.

Pa ako nisi prepoznao odgovor, onda... :)

Pa pazi kad' nisam. :) Vidis da nisam ni bio siguran kome odgovaras. Ali ok, procitacu ponovo pa cu probati - iako nemam predstavu gde je ta kao polusrusena prostorija... I jos M3 nesto kaze da se teleportujem na rom 4 end!? Hmmm.... what the fuck!?

Mislim da on prica o prvobitnoj temi ovog thread-a i slici koju sam okacio.

p.s. Mislim da sam ti dobro resenje dao!

I M3 je izgleda pobrkao, on prica o Delta Labs 3, a za tebe, Ogi, sam ponovo presao nivo koji si pomenuo i nisam naisao ni na jedna zatvorena vrata.

p.s. To sto sam prvo rekao, u vezi rusevine, te ceka kasnije.

Pa tek sad' ne razumem, sta hoces da kazes!?!? Da li znas kako da predjem taj deo gde sam se zaglavio ili ne?

Nisam ni ja pomenuo zatvorena vrata, procitaj jos jednom pa ces videti.

Prosao sam taj nivo od pocetka do kraja za 10 min i nisam dosao do takve situacije!

Komentar je bio upucen Deliji ,a za tebe Ogi stvarno nemam pomoci jer ni ja ne znma koja su to vrata, najbolje je da ih slikas pa da nam svim pokaziem dje si sw to zaglavio ;)
Pozdrav...

Evo, ljudi, saljem slike, sigurno ne mislite na nivo na koji ja mislim.
M3, ti ces verovatno pitati zasto samo pitam a necu sam da provalim :) ali ja ti kazem da vise nemam ideje, sve sam probao (a u stvari nije ni bilo sta mnogo da se proba).

Prva slika je slika te "komore" u koju udjem i otvore se vrata na drugoj strani tako da mogu da izadjem na povrsinu planete.

Druga slika je pogled kada se otvore vrata na toj drugoj strani.

Treca slika je pogled u nedogled, kada izadjem iz tih vrata pa skrenem malo desno.

Cetvrta je slika te druge komore u koju udjem.

Peta je slika "ekrancica" koji se nalazi u toj drugoj komori i na koga kada kliknem nista se ne desava - a ocekivano je da se i ona zatvori i vrati me u unutrasnjost.

Poslednja izmena:
Znas kako, po slikam ne mogu tacno da prepoznam gde je to (ali, ako je to Communication Transfer nivo, onda je to taj koji sam pretrcao i nisam nigde zaglavio), ali najjednostavnije ti je da ukucas u konzoli GOD i da procunjas malo okolo i vidis gde treba da ides.

p.s. Napisi kako ti se tacno zove nivo (pogledaj ime autosave-a).

Ja jedino po slikama mogu da zakljucima da je to pocetaj novoa.I da si se ti zaglavio napolje da ne znas kuda da ides???
Ako je tako kad izadjes napolje ides skroz desno na jedna vrata u cosak i to je to !!!

Delija, nemoj da mislis da sam nezahvalan sto pokusavas da mi pomognes, ali mi nije jasno kako ne znas da mi kazes sta treba da radim ako si pre 3 dana presao taj nivo - slike bi trebalo da te asociraju. Inace, to jeste nivo Communications Transfer.

M3, zaglavio sam se napolju i stavio sam sliku komore koja ne funkcionise. Znaci, ima neka druga fora.

Jednostavno vrata nece da se otvore. Ja klikcem a CYCLE AIRLOCK ali se samo cuje BIP i nista - neverovatno je pocelo da me nervira i najverovatnije cu da deinstaliram igru. Jednostavno nece i tacka.

Poslednja izmena:
Nisam obracao paznju na to kuda prolazim dokle god negde ne zaglavim, a nisam zaglavio!

Cekaj kazi mi koja je komora znaci dje se od prilike nalazi na pocetku nivoa ili na sredini, jer ako mi kazes uzecu da igram DooM 3 samo da bi ti pomogao ;)
Pozdrav i javi mi...

Nisi obracao paznju!?!???
Ok, Delija, kako ti kazes, iako mi nisi jasan jer se vrlo lako da zapamtiti deo kada izlazis na povrsinu planete i nemas kiseonika...

M3, zaista ne znam da li je pocetak ili koji deo jer sam se zaglavio maltene pre nedelju dana i od tada nisam mrdnuo. Zaboravio sam, ali mislim da nisam daleko odmakao. Pa odigraj ceo nivo, tebi je igra super, zar ne? :)

...

Ej, sad' sam se ponovo konektovao da ti kazem da sam provalio da moze da se prodje skroz desnu u neku kao provaliju (izmedju kao nekih planina) u koju sam mislio da ne mogu da prodjem, dole ima nekih kanistera i jos neke municije sto bi moglo da znaci da sam na pravom putu i ima neka cev koja ulazi u zemlju ali odatle ponovo ne znam sta dalje - tako da i nisam bas nesto provalio. :)

Poslednja izmena:
Koj' si ti car! :d

Kazem ti lepo otkucaj u konzoli GOD (za besmrtnost) i prosvrljaj malo!

Delija nije fora sa fiframa igrati ovakvu igru !!!
Ogi ewvo ja sam sad igrao i nisam nidje zakocio kao tii.Nije mi jasno kako ne mozes da otvaris tu komoru , meni se lagano otvorila ...

Nazad
Vrh Dno