sivistojko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.08.2007
- Poena
- 301
Pre dve nedelje sam kupio novi komp. amd x2 duo 4000+, maticna asus m2n-x, 2gb ddr2, gf 8500gt...i odmah krenuo u instalaciju XP-a x32bit koji sam imao na cd-u jos od pre par godina. Sve je radilo savrseno dok sledeceg dana nisam odlucio da instaliram sveze skinutu vistu x64 sa neta, jer sam jako zeleo da vidim koje su to novine u odnosu na xp. za x64bit varijantu sam se odlucio logicno po hardveru jer je brz i nov pa mi jednostavno vise nije imalo smisla instalirati x32bit sistem na x64 mashini. E sad, problem je u tome sto nakon istaliranja sistemskih drajvera pod vista x64 os vise nisu hteli da rade front panel jack-ovi i pozadi za mish i tastaturu pa sam morao da ih udenem u obicne usb portove?! To me je naravno strasno iziritiralo pa sam odmah skinuo i instalirao najnovoje drajvere sa asusovog i envidiinog sajta (namenjeni iskljucivo za vistu x64) ali je na zalost rezultat ostao isti!
To me je potpuno zbunilo pa sam sa neta skinuo XP ali ovog puta x64 edition varijantu i instalirao sveze skinute sistemske drajvere sa istih sajtova. Rezultat se ponovio!
ZAista ne razumem u cemu je problem i sta ja sada treba da uradim. DA li da ignorisem problem? Citam vec na raznoraznim forumima ali niko bas nema takav glupi problem, sta vise ljudi su sasvim zadovoljni svojim instaliranim Vistama!
Zeleo bih da mi neko pomogne ukoliko je moguce. Hvala
To me je potpuno zbunilo pa sam sa neta skinuo XP ali ovog puta x64 edition varijantu i instalirao sveze skinute sistemske drajvere sa istih sajtova. Rezultat se ponovio!
ZAista ne razumem u cemu je problem i sta ja sada treba da uradim. DA li da ignorisem problem? Citam vec na raznoraznim forumima ali niko bas nema takav glupi problem, sta vise ljudi su sasvim zadovoljni svojim instaliranim Vistama!
Zeleo bih da mi neko pomogne ukoliko je moguce. Hvala