Šta je novo?

Mala pomoc Kaspersky

• Začetnik teme Začetnik teme bakiba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bakiba

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2004
Poena
319
Molim da mi neko napise u kom fileu kav drzi antivirus definicije.

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-virus Personal\5.0\Bases

Thanks man. Ne bih jos dugo provalio da su def. u tom folderu. :wave:

Zanimljivo, jer kod mene (winxpsp2), a radi se o KAV 4.5 (personal pro) na pomenutom mestu (All Users\Application Data) uopste ne postoji folder kasperski kao ni pod bilo kojim userom - ali se zato nalazi pod C:\Program files\common files\KAV Shared Files\Bases

Poslednja izmena:
@DS9
Pa rec je o dve potpuno razlicite verzije. Covek je pitao za 5.0, iako nije napomenuo, a trebao je (bez uvrede baki). Inace jeste, baze se nalaze u dva razlicita foldera kod 4.5 i 5.x.

Ajde i ja da pitam nesto.

Non stop mi izlazi prozor "key is demage" kada hocu da ga registrujem. Koristio sam ga dugo i zbog toga ne mogu vise. To mi se desilo samo od sebe. Kao da je izgubio key, i onda ponovo, kad ono cvrc.

Instaliram sa cd-a i opet isto. Kada sam reinstalirao Win, opet isto.....

Hajde sad? Nisam pametan. :wall:

Biće da je kalendar u pitanju.
Ovde ti nema pomoći - povreda pravila Foruma.

Wolfman je napisao(la):
@DS9
Pa rec je o dve potpuno razlicite verzije. Covek je pitao za 5.0, iako nije napomenuo, a trebao je (bez uvrede baki). Inace jeste, baze se nalaze u dva razlicita foldera kod 4.5 i 5.x.

Pa upravo zato sto i nije bilo eksplicitno pomenuto o kojoj se verziji radi - ja sam naveo o kojoj se verziji radi u slucaju drugacijeg rasporeda foldera. I ne predstavlja nikakvu kritiku ili negiranje - prvo napisah Zanimljivo, pa da se u istom tridu nadje info oko toga gde se kod kasperskog nalaze baze kod obe verzije. Ako neko vec trazi info gde su baze kod 5ice, nekom drugom ce mozda trebati info gde su kod npr. 4vorke.

Valjda se slazemo oko toga da informacije na forumu ne sluze samo neposrednim potraziocima odgovora vec i mnogim drugima. Neko ce mozda upotrebiti search sa kljucnom reci kasperski trazeci gde su baze za npr. 4vorku.

@DS9
Naravno, ja sam shvatio da se ti cudis zasto se razlikuju folderi kod 4.5 i 5.x :d.

Ja se izvinjavam. Malo sam se iznervirao pa ne znam sta cu od sebe.
Samo sam trazio pomoc. :wall:

Nazad
Vrh Dno