Šta je novo?

Mala pomoć...

NorthGate

Čuven
Učlanjen(a)
01.01.2004
Poena
805
Da li neko može da mi kaže kako da posle instalacije Nero 7-ice mogu da namestim da mi se ikone vide kao Winamp,a ne kao Nero?
Imam još nešto,a to je da mi se desilo da režem Cd i da mi u toku rezanja izbaci grešku,a do sad to nije bio slučaj,kad režem DVD nema problema,ali Cd mi se prekine na pola ili na samom kraju.U čemu je problem?

...
Imam još nešto,a to je da mi se desilo da režem Cd i da mi u toku rezanja izbaci grešku,a do sad to nije bio slučaj,kad režem DVD nema problema,ali Cd mi se prekine na pola ili na samom kraju.U čemu je problem?

Kako mislis prekine ?
KOji error izbaci ?
Daj neki detalj.

Da li neko može da mi kaže kako da posle instalacije Nero 7-ice mogu da namestim da mi se ikone vide kao Winamp,a ne kao Nero?
Koje ikone ?

Poslednja izmena od urednika:
Kako mislis prekine ?
KOji error izbaci ?
Daj neki detalj.
Nisam zapisao koji je error,ali sam zeznuo dva diska bezveze.
On reže do otprilike 70%,i onda samo stane i izbaci gresku.

Koje ikone ?
Mislim da mi ikona muzičkog fajla bude kao znak Winampa,a ne Nera.

Evo šta mi izbacuje...I na slici 2 ne prepoznaje ništa

Poslednja izmena:

Start/Control Panel/Folder Options/File tipes i tu odaberi za koje tipove fajlova želiš da winamp bude default player.
Ili u Winampu pretisni Ctrl+P i pod File tipes odaberi šta ti treba.

Pošto se ova slika malo pre nije videla evo da je ponovim,ovo mi izbacuje kad režem Cd,a DvD mi reže ok,učemu je fora?
P.S I zašto se ne vidi šta sam postavio,bar ja ne vidim

Poslednja izmena:
Zašto ne mogu da izbrišem Nero iz Add or Remove Programs?
Probao i neće,u čemu je caka?
Brisao sam i iz Program Files-a,ali u Add or Remove Programs kad pokusam da obrišem izbaci mi error.Snimiću pa ću da postavim

Start/Control Panel/Folder Options/File tipes i tu odaberi za koje tipove fajlova želiš da winamp bude default player.
Ili u Winampu pretisni Ctrl+P i pod File tipes odaberi šta ti treba.

Hvala,uspelo je!😉

Poslednja izmena od urednika:
Zašto ne mogu da izbrišem Nero iz Add or Remove Programs?
Probao i neće,u čemu je caka?
Brisao sam i iz Program Files-a,ali u Add or Remove Programs kad pokusam da obrišem izbaci mi error.Snimiću pa ću da postavim

Ako si prvo pobrisao sve iz Program Files onda mi to liči na noramlno ponašanje ... Verovatno si pobrisao i informacije zadeinstalaciju pa onda i deinstaler ne mož' ništa da uradi.

Ako si prvo pobrisao sve iz Program Files onda mi to liči na noramlno ponašanje ... Verovatno si pobrisao i informacije zadeinstalaciju pa onda i deinstaler ne mož' ništa da uradi.
Naravno da nisam prvo obrisao iz Program Files,nego tamo odakle i treba,pa sam posle probao i odatle...
P:S To pitam za druga,a ne za mene,jer on nema net pa pitam za njega

Poslednja izmena:
Pošto se ova slika malo pre nije videla evo da je ponovim,ovo mi izbacuje kad režem Cd,a DvD mi reže ok,učemu je fora?
Opet mi izbacuje neki error kad režem cd...Nekad mi nareže bez problema nekad ovako.
Da li neko može da mi kaže da li su mi stavke štiklirane kako treba.:type:

Poslednja izmena:
Zna li neko šta treba čekirati od gore dve navedene stavke?
Ili je sve jedno...

Nazad
Vrh Dno