upm je napisao(la):Koji je maksimalni procesor za MB FastFame 8VTAA-VIA KT133A
Bez flesovanja BIOS-a ili sa flesovanjem BIOs-a
Sa flashovanjem BIOS-a bi trebalo da radi (ne 100% sigurno, zavisi i od revizije i od primerka ploce) maximalno XP 2000+ Palomino jezgroupm je napisao(la):Koji je maksimalni procesor za MB FastFame 8VTAA-VIA KT133A
Ni jedna kt 133 A ploca zvanicno ne podrzava TB procesore bili oni A ili B serije. Nezvanicno postoje neke 133A ploce u koje se moze zabosti TB ali to su redji slucajevi. Ma nece sve da rade ni sa Palominom ( od onih koje to zvanicno mogu tj poslednje revizije)...deka je napisao(la):Meni je npr. na Gigabyte-u hteo da radi sa palominom a nije hteo sa TB XP 1800+ (i to naravno tek posle flashovanja BIOS-a). Probaj da na sajtu proizvodjaca nadjes listu procesora koje podrzava.
imam tu plocu,i trenutno athlon xp palomino 1600+,koji radi kao 1900+,i to savrseno stabilno.[fsb 150].inace na sajtu fast fame-a kazu da podrzava max 2200+.da,moraces samo da flesujes bios,imas ga na doticnom sajtu.nije to uopste tako losa ploca kao sto zvuci,nebi me iznenadilo da moze i vise..upm je napisao(la):Koji je maksimalni procesor za MB FastFame 8VTAA-VIA KT133A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari