Šta je novo?

Makedonci u FarCry

vucko83

Čuven
Učlanjen(a)
26.12.2001
Poena
620
makednoci u farcry

Jel mi se ucinilo ili u farcry onaj brod ima mekedosku zastavu i cirilicni natpis?
Otkud oni tamo?

jedan od programera je makedonac,mislim da je AI radio on.

Pa kako otkud tamo?!
Zar Makedonija nema izlaz na more?! :d :D :d

Poslednja izmena:
To je bila fora. ;)

Mene jos uvek intrigira onaj fica iz, valjda kragujevca, u No One Live Forever 2, na samom pocetku igre...

testthenext je napisao(la):
Mene jos uvek intrigira onaj fica iz, valjda kragujevca, u No One Live Forever 2, na samom pocetku igre...

Mislim da je ima i u 3 delu :smash:

?!!??! Zar je izasao treci deo?

huh... ne mogu da editujem post....
Sad sam pogledao na Googlu, NOLF 2 ima na hiljade mesta a trojka samo na par foruma, tako da ili si se ti prebacio, ili jos u nekoj igri ima fica...

BTW imas yugo u filmu ko je ubio monu i u umri muski ne secam se koji deo.............prilicno popularna kola :p

Ma to znam, ali ovo je prastari fica, u igri koja nema nikakave veze sa nama (gledao sam Credits, nema nasih ljudi) i to jos u sred Japana, gde se valjda desava prvi nivo....

Neki Contract JACK nazivaju NOLF3.

Mislis neki ****** nazivaju Contract JACK NOLF3 :)

Poslednja izmena:
Da. Ima li nade za zvanicni nastavak igre?

Prosto sam siguran da ce biti bar jos jedan nastavak,ali ne uskoro :(
posto trenutno rade na jednoj drugoj fenomenalnoj igri.

testthenext je napisao(la):
Ma to znam, ali ovo je prastari fica, u igri koja nema nikakave veze sa nama (gledao sam Credits, nema nasih ljudi) i to jos u sred Japana, gde se valjda desava prvi nivo....

Ne mora da znači da je baš naš "Fića", može da bude i italijanski "Topolino" :p

Pa da, ali ima nasu tablicu, to je i poenta, i to na cirilici, koliko se secam!

Onda je ruski ili bugarski "fikus" ;)

Jao bre.... mislim da nije.. pa nemoj da me terate da instaliram igru pod stare dane... samo da bih skinuo sliku.... :)

Vrh Dno