Šta je novo?

mail ?

nesa07

Slavan
Učlanjen(a)
22.12.2010
Poena
260
Nisam znao gde da postavim temu pa sam je atavio ovde, imam pitanje vezano za otvaranje mail naloga gde je najbolje otvorit besplatni mail nalog koji bih koristio za poslovne svrhe, znaci da kada se posalje mail da se taj mail stigne na tu adresu. Imao sam problem sa yahoo da mail ne stigne, nije mi jasno zasto. Molio bih za neku preporuku proverenu za registraciju mail naloga?

Trebalo bi da svi rade bez problema, moja preporuka za Gmail, mada mozes i Hotmail da koristis...Ako ti je bitna sigurnost, onda definitno Gmail jer mozes da aktiviras dodatnu opciju da ti stize poruka za odredjenom sifrom na mobilni telefon, koju ces da ukucavas prilikom logovanja tako da je manja sansa da ti neko hakuje nalog...

Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru, a da li neko ima iskustva sa mail.com.

Offtopic ideja posto je domain za poslovne svrhe.
Zakupis svoj domain. Uzmes besplatnu uslugu kod firmi koje nude besplatan mail hosting (nekada je google apps imao free plan, sada nazalost nema) ali baci pogled na zoho.com ili nesto slicno.
Svakako ces moci da imas lepsu email adresu od trenutno slobodnih na gmailu a to vredi 65 dinara mesecno za .com domain.

Možda je mail.ru bolji izbor, mada može da zavisi i koje jezike poznaješ, odnosno da li zahtevaš srpski interfejs.
Elem, mail.ru mislim da standardno daje 10 GB mail prostora + 100 GB cloud za bilo kakav upload. Limit je veličina fajla 2 GB za web upload i 32 GB kroz njihovu Windows/Android aplikaciju (koja je samo na ruskom, mada skroz razumljiva). Ali, u drugoj temi je korisnik bSecurity naveo akciju koja traje do 20. januara. Posle registracije, instalacije aplikacije i logovanja, dobija se ukupno 1 TB za cloud storage! Sve potpuno besplatno. Inače, formular za otvaranje naloga je na ruskom (lako), a web mail interfejs ima promenu na engleski.

Evo i linka na temu - http://forum.benchmark.rs/showthread.php?320597-Mail-ru-1TB-Free-and-Lifetime-1024GB-Cloud-Storage

Hvala na odgovoru, a da li neko ima iskustva sa mail.com.

Odličan ako se izuzme problem da je loše rešeno logovovanje (na istoj stranici gde su im i vesti)
Plus je što ima svoju aplikaciju na androidu koja dobro radi

Ja pored Gmail-a imam mail adresu i na Inbox.com već oko osam godina i veoma sam zadovoljan. Ali većina ljudi otvara mail preko google-a i dalje.

Ima li reklama?

Nazad
Vrh Dno