Šta je novo?

mail.ru

voodoo_

Čuven
Učlanjen(a)
31.08.2003
Poena
930
Učlanio sam se na mail.ru pa me interesuju vaša iskustva sa ovim web mailom. Jel bolji od yahoo-a, da li ponekad postoje problemi sa otvaranjem stranice i slično. Postoji li mogućnost da se interfejs prebaci na engleski?

Vec ga dugo koristim i nisam imao problema! Spama nema bas mnogo i sto je najvaznije POP3 odlicno funkcionise!

Sem ovog što je rekao ZoNi mislim da je servis sasvim OK. Ima pop3 pristup i nikad nisam dobio spam na tom mailu. Ja ga lično i ne koristim za slanje maila tako da mi činjenica da je na crnoj listi mnogih provajdera ne smeta.

Imam ga već nekih 6 meseci, ne koristim POP3 pristup. Spam - ni jedan do sad (za razliku od Gmail-a, gde sam 2 sata po registraciji dobio komada 4, a da nikome nisam dao adresu).
Čuo sam da je blacklisted na sve strane, ali ja to još nisam iskusio.

Topla preporuka.

jes' nekad mail.ru zna da blekuje druge servere, ali samo popunis formular i skinu ti server sa liste u roku od 24h

Ja ne znam šta vi radite ali ja na četiri različita mail-a nikad ne dobijam spam. Mail adresu ostavljam samo tamo gde je potrebno zbog neke registracije (npr. neki forum koji šalje aktivaciju na mail) i za to mi služi upravo mail.ru ali ni na njemu mi nikad ne stiže spam.

Meni je mail.ru primarna email adresa. Pogodnosti su velike: web mail, besplatan pop3, pouzdan (uvek je radio za 2 godine koliko ga koristim), dovoljno veliko sanduce...

odlican.godinu dana bez spama 🙂
počeo sam da ga koristim zbog toga što ima WAP verziju,kao i POP3,ali mi je ubrzo postao default.
nažalost ima problema sa black listom(черновики 🙂)
od pre jedno mesec dana ne stižu mi benchmark notifikacije...

A jel zna neko kako zatvoriti nalog? Ja im saljem ovo pitanje a oni mi odgovaraju na ruskom i salju me na neku rusku stranicu 🙂

Pa što bi zatvarao nalog? Jednostavno ga ne koristiš neko vreme, i oni ga sami zatvore. Verovatno provale da ne želiš više da koristiš njihov servis :d

Jesi li siguran da sami zatvaraju nalog? Po kom osnovu to mogu da rade? Da li ima neki period neaktivnosti naloga koji mora da protekne?

Poslednja izmena:
Pa na mail.yahoo.com je 3 meseca, na Hotmailu isto, na Mail.com je čini mi se 4 meseca. Logično, zašto bi im zauzimao prostor na serveru? Oni verovatno imaju skriptu koja to sama radi, automatski.

Nazad
Vrh Dno