Šta je novo?

MAIL.RU povecao mailbox kvotu :)

][V][ATRIX™

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
679
Sada iznosi fantasticnih 10240 k :D

Relativno skoro su bili prosirili na 6 MB, a evo sada su i zaokruzili. ;)
Ne vidi na eng verziji web mail-a, vec samo na ruskoj.

Najbolji ostaje najbolji. 8)

Ljudi, ima li neka antispam zastita na mail.ru, poludeo sam od ruskog spama.

A jel radi vama slanje mail-ova pomocu SMTP-a. Stoji mi mail.ru kao i za POP3 ali od pre par dana ne radi :-x

omnik je napisao(la):
A jel radi vama slanje mail-ova pomocu SMTP-a. Stoji mi mail.ru kao i za POP3 ali od pre par dana ne radi :-x

Pa nije mail.ru SMTP server. To je POP3 samo. Za SMTP kucaj: smtp.mail.ru

;)

Lukija je napisao(la):
Ljudi, ima li neka antispam zastita na mail.ru, poludeo sam od ruskog spama.

Pricaj mi o tome! :x

Tacno dosta dugo nisu spamovali sa svojim porukama, ali nedavno poceli i to. :? Sta ces, prodali sve alijase nekoj nazovi marketing agenciji i eto korisnicima glavobolje.... :evil:

Meni oni zastitni filteri ne rade nikako, verovatno da sa Ruskog interfejsa moze da se namesti da sve lepo sljaka.

Bas bedak sto su prestali da podrzavaju englesku verziju... Pogledajte samo kako ruska cveta.. :rolleyes:

a jeli kako da se postavi forvardovanje, ako ikako moze?

Forwardovanje SA mail.ru na neki drugi POP3 ili sa nekog POP3 na mail.ru?

U drugom slucaju je izvodljivo direktno iz web mail interfejsa, dok je za drugi potrebno da ti POP3 server odnosno web mail klijent podrzava proveravanje na drugom POP3 serveru... I onda samo upises mail.ru za POP3 server, usernname i pass, i to je to.

cheers

Hm, nije problem ruski :) Probacu.

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Forwardovanje SA mail.ru na neki drugi POP3 ili sa nekog POP3 na mail.ru?

U drugom slucaju je izvodljivo direktno iz web mail interfejsa, dok je za drugi potrebno da ti POP3 server odnosno web mail klijent podrzava proveravanje na drugom POP3 serveru... I onda samo upises mail.ru za POP3 server, usernname i pass, i to je to.

cheers

a sa mail.ru na drugi pop3?

Pa rekoh... Potrebno je da namestis da ti proverava postu na POP3 serveru "mail.ru" a da se loguje sa tvojim username/passwordom...

Mislim da Hotmail podrzava ovo.

meni ne stize spam sa mail.ru. nemam potrebu za filterima.

Kako da namestim za hotmail?

Vrh Dno