Šta je novo?

Mail na Dreniku?

• Začetnik teme Začetnik teme Danilo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Danilo

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Da li se još nekom ko ima nalog na Dreniku desilo da mu ne stigne mail koji mu je neko poslao? U poslednje dve nedelje nisu mi stigla 3 maila za koje znam da su ih ljudi poslali, a verovatno i nekoliko za koje i ne znam. Što je najgore, ljudi koji mi pošalju mail uopšte ne dobiju obaveštenje da isti nije isporučen. Moraću da ih zovem da vidim o čemu se radi.

Pre nekoliko meseci mi nisam dobio 2-3 maila poslatih iz Svedske i to sve jedan za drugim u nekih 15-tak dana. Moguce da nisam dobio jos neki za koji ne znam da je poslat, uglavnom sada sve stize normalno.

meni takodje ne stizu. sa posla posaljem tri razlicita mejla (sa atacmentima) da proverim i jedan stigne normalno, jedan prazan (nema tekst ni atacmenta niti njihovog upozorenja da ima virus ili slicno) a jedan ne stigne uopste.
pokusavao sam vise puta, i uglavnom nestigne nista, niti me obavesta da posta nije stigla niti da je obrisana.

Drenik je uveo jos pre godinu dana AV zastitu maila, koji sve attach fajlove koje on proceni da imaju ili mogu imati virus, jednostavno obrise bez ikakvog upozorenja. O tome je svojevremeno poslat mail korisnicima. Sve datoteke .doc .txt .exe.....koji nisu u .zip arhivi i to sa nekim pass ( recimo 12 ) bice ukinuti. Isto je i sa slanjem i sa primanjem. Glupo, ali sta ces. I meni se desilo da vrlo vazne stvari uopste ne dobijem, a sto je najgore nemam ni info da je izbrisan.
Treba reagovati.

Tako je. Svi mailovi za koje znam da nisu stigli imali su neki attachment i to jedan je bio .doc, a dva .zip. Naravno, nijedan nije imao virus. Inače, zvao sam danas njihovu tehničku podršku i neka teta mi je rekla kako mi je prazno sanduče tako da oni ne mogu da ustanove o čemu se radi, pa ne mogu ni da mi pomognu. :trust: Kada sam joj pomenuo AV rekla je kako je verovatno da su mailovi bili zaraženi i da su automatski obrisani. Onda sam je pitao kako nije stiglo obaveštenje o tome, a odgovor je bio da bi u tom slučaju trebalo da stignu obaveštenja. 😡 Tehnička podrška im je stvarno na nivou zadatka. Verovatno ću ih pozvati ponovo, ali ću tražiti da pričam s nekim malo ozbiljnijim.

Nazad
Vrh Dno