Šta je novo?

Mail logovi na Google Apps-u?

zendraqla

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
680
Mislim da je ovo najadekvatniji podforum za ovu temu a ako nije onda je slobodno prebacite.

Da li neko zna kako da dođem do mail logova na google appsu?

Potrebno mi je da vidim da li je kolega poslao stvarno mail o raskidu ugovora i ako jeste kome je stigao pošto firma kojoj je to bilo namenjeno tvrdi da nije dobila taj mail i priprema tužbu.

Ako nije moguće ja da vidim dotične logove da li mogu nekako stupiti u kontakt sa google adminima (koliko sam video tražeći po GAppsu to nije moguće) i da ih zamolim da mi oni to pošalju?

A ako nije moguće ni da mi po tom osnovu pošalju te logove da li onda firma koja hoće da podnese tužbu može doći do tih logova ili šta već!

Veoma je hitno pa mi odgovor treba što pre. Hvala :wave:

To mozes da uradis ako ne varam samo u placenoj verziji istih. Tu imas kompletnu kontrolu. Ako koristis Free verziju nista od posla.

To je što se tiče da ja vidim sam logove. A da li postoji neki način da stupim u kontakt sa njima i da im objasnim situaciju? Ili možda neko zna kako bi išao proces ako bi bila pokrenuta tužba i da li bi tužilac mogao doći do tih informacija?

Jok. Te informacije su dostupne samo juzerima koji placaju i ne postoji nikakav drugi nacin da dodjes do njih.

Misliš u fazonu da nisu uključeni logovi za free verziju tako da i postoji nalog od strane suda ne bi ih bilo moguće nabaviti? Što znači ako ne postoje logovi tužba se ne može ni dokazati?

Ovo je bec pitanje za pravnika, da li nas sud moze da ih natera da pokazu logove. Ali kapiram da ne moze :)

Pa više mi treba informacija da li google ima logove za free google apps samo ih ne daje kao opciju free korisniku ili uopšte nemaju logove za free google apps pa u tom slučaju i da postoji nalog od suda to ne bi bilo moguće nabaviti.

ja mislim da oni po zakonu moraju imati logove... pitaanje je samo da li ces preko naseg suda moci da ih nateras da ti daju ...

Pa u tom slučaju ne vidim što bi bio problem da se putem našeg suda dođe do tih logova jer ako već pružaju mogućnost google appsa u našoj raspaloj državi onda moraju i u ovom slučaju logove da nam obezbede ako su potrebni.

a zasto im ne posaljes mail? i pitas o tome kakva je praksa...

ono što ja znam pomalo/jer sam pravnik, ali ne iz ove prakse/ jeste da americki sudovi cesto ne žele da nameću obaveze svojim kompanijama i ne prihvataju tako lako odluke sudova drugih zemalja, obično onda oni sami preuzimaju odlučivanje na sebe...

Evo ti jedan predlog uzi 30 dana promo perioda placene verzije (promo period se ne placa) i onda pogledaj sve logove. Ako ih cuvaju retroaktivno ako ih ne cuvaju retroaktivno onda nista.

a zasto im ne posaljes mail? i pitas o tome kakva je praksa...

ono što ja znam pomalo/jer sam pravnik, ali ne iz ove prakse/ jeste da americki sudovi cesto ne žele da nameću obaveze svojim kompanijama i ne prihvataju tako lako odluke sudova drugih zemalja, obično onda oni sami preuzimaju odlučivanje na sebe...

Vrlo rado bi im poslao mail da znam na koju adresu treba da ga pošaljem. Postovao sam topic na help forumu u vezi google appsa i još uvek čekam odgovor.

Evo ti jedan predlog uzi 30 dana promo perioda placene verzije (promo period se ne placa) i onda pogledaj sve logove. Ako ih cuvaju retroaktivno ako ih ne cuvaju retroaktivno onda nista.

Svaka čast, super ideja :)
Znači posle promo perioda mogu da se vratim na free varijantu (pitam čisto da ne bi čitao kilometarski agriment)?

Da, koliko sam ja skapirao ako ti se "ne svidja" ostajes na free varijanti.

Na žalost nema logova ni u Premium verziji ...

Nazad
Vrh Dno