Šta je novo?

Mail i News klijent

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
Do sada sam koristio Microsoft Outlook, ali me zanima nesto trece. Dakle, da li neko zna neki program koji:
- moze da iskljuci html gledanje strana,, samim tim i java script, dakle iskljucivo plain text
- da ima podrsku za kreiranje filtera
- eventualno, skidanje mailova sa vise razlicitih pop3 servera
- da ne bude neki izuzetno stari, tj. sa onim win98 izgledom, svidja mi se office xp look, mislim na menije i sl.

Presao sam na Open Office pa sad nemam razloga vise ni da koristim Outlook, suvise je prenatrpan raznim stvarcicama koje mi ne trebaju.

Znaci, potreban mi je jedan solidan mail klijent koji koristi sopstveni engine za gledanje mailova, a ne IE

Probaj the Bat, ali ce ti onda trebati i news klijent (u koliko pratis diskusione grupe, naravno)...

E, pa sad na Digital disku imam news Rower, ali ga nisam jos probao pa ne znam kakav je, posto i onako nisam lud za news-grupama...

mail: The Bat! - ubedlljivo najbolji, mada je meni i OE sasvim solidan
news: zna se Forte Agent ( http://www.forteinc.com/main/homepage.php )

Odličan i besplatan news reader je svakako 40tude Dialog (www.40tude.com/dialog). A nije loš ni kao mail klijent, mada ja i dalje koristim Šišmiša.

Da li je The Bat počeo da podržava UTF8?

Caslav je napisao(la):
Da li je The Bat počeo da podržava UTF8?
Polovično. Pod odredjenim okolnostima može da prikaže, ali ne i da šalje po UTF8.
Pomenuti Dialog je pre svega pogodan za ovdašnje korisnike zbog toga što podržava sve znane i neznane nekodingde, uključujući i UTF8.

ZoNi je napisao(la):
za mail: The Bat (jedino je malo ruznjikav, ali kad mu stavis XP skin, onda izgleda solidno)...

Gde si nasao taj skin ?

Imaš i par skinova za Bat kod mene na http://galeb.etf.bg.ac.yu/~marcore/progs

Ma kakav Bat i Outlook, probaj PocoMail, nova 3.01 verzija razbija i prema izgledu i prema mogucnostima... Radi je "nas" covek i ima savrsenu podrsku... www.pocomail.com

Heh, pa ne bih bas rekao da je saren... sve zavisi kako ga namestis, ili kakav toolbar i kombinaciju boja koristis...

Sad ima po meni vrlo lep toolbar koji podseca na outlook, a pri tome apsolutno sve boje mozes da lako menjas, pa ako hoces moze da bude i crno-beli...
o ostalim stvarima necu ni da pricam, probajte...
ali jos jednom da napomenem, jako mi se svidja kad je podrska dobra, kad ti autor odgovori na pitanje a i forum im je dobar...

Ja za pomenute stvari koristim "Netscape Mail & Newsgroups" i veoma sam zadovoljan

Nazad
Vrh Dno