Šta je novo?

Magicka: Vietnam

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Ludnica! :D

Magicka%20Vietnam.jpg

Magicka se seli u Vijetnam!

[YOUTUBE]cs2DsoiA54Y[/YOUTUBE]

Hahah slicnosti su slucajne:D

Ljudi što rade na nastavku serijala Cannon Fodder mogu odmah da odustanu od posla. Magicka Vietnam je mnogo sličnija originalnom Cannon Fodder-u, tačnije pogađa pravo u metu. Jedva čekam da se pojavi!

Pozdravljam da li je moguce igrati ovu igricu u lanu a da nekesiram kintu... znaci burazer i ja da opicimo jednu da probamo i to je to.. ima neki pec krek?

Nema patch crack, mora original...

Ovaj Vientam im je pravo niotkuda, svaka im cast :)

Prikljucis 3 gampeada i 4 coveka mogu da igraju na jednom kompu i jednom ekranu. A ako iole mozes da se prikrpis, daj ljudima 1000 dinara, zasluzili su.

Stvarno je Magicka jedna od boljih igara u poslednje vreme (racunam tu i "velike" igre sa vrtoglavim budzetima).
Iskreno, mislim da trenutno kvalitet lezi u tim malim nezavisnim firmama. A sada jos i dodaci za igru Magicka. Bas osvezavajuce. Ali naravno ovo je za igranje sa drustvom, nikako sam.

Extra vest, Magicka je skroz zarazna igra, mogu da zamislim koliko ce tek ovo da bude zabavno :)

haha kakvi carevi :d

onaj cannon fodder novi sto se radi, izgleda prejadno :(

Cannon Fodder radi tim koji nije ni video a kamoli igrao original, tako da to neće ni ličiti na stari CF. Što se tiče Magicka svaka im čast za ideju i posvećenost - 13 patcheva za manje od mesec dana - definitivno treba izdvojiti 1000 dinara i podržati ovakve timove.

Za multi, ovo totalno vredi 1000 din i nema potrebe za 'lecenjem' ovako dobre igre :)

Pozdravljam da li je moguce igrati ovu igricu u lanu a da nekesiram kintu... znaci burazer i ja da opicimo jednu da probamo i to je to.. ima neki pec krek?

Izdvoji 1000 dinara i podrzi ove sjajne developere.

Ubedjen sam da sam video M60 LMG i M1 Garand :D u onom gore videu

A slemovi su skroz kul :d

p.s-upravo kupih igru.

A muzika u klipu , je tako zabavna :D

Vest za one koji planiraju da igraju multiplejer: igra je dostupna i košta 500 dinara.

Za one druge: biće verovatno za koji dan, ali samo singleplejer kao i prva igra.

Cheers!
cheers

Jel stend alone exp ili zahtevao i prvu Magicku? Ako je 500 din uzimam sigurno ako navatm jos par ljudi. Ako je 1000+500 nema boga da ubedim ljude, samo preracunaju te pare u WOW pretplatu ili paklice cigara i cudno me pogledaju. :D :p

Zajedno su 800 din. Nije standalone ali ne moraju svi da imaju Vietnam da bi igrali multi, dovoljan je samo jedan da ima a ostali mogu da prođu i sa original Magicka. Nisam siguran do kada traje pomenuta akcija (obe igre za 8 evra) ali će ekspanzija ostati 5 evra. Tokom trajanja akcije original Magicka je isto 5 evra kao i Vietnam (zasebno, van paketa). Četiri Magicke su 15 evra (four pack). Naravno prodavnica je Steam, napominjem da ne bi bilo zabune.

Znači imaš tri varijante (pretpostavljam da vas ima četvoro):

1) sva četvorica po 8 evra i igrate se
2) ti uzmeš za 8 evra a oni svaki za po pet evra
3) uzmete four pack Magicke i to dođe 3.5 evra po čoveku, s tim što ti uzimaš Vietnam koji je 5 evra (izađe te ukupno 8,5 evra)

Jedino u drugoj varijanti svi dobijate i Wizard's Survival Kit (DLC sa special itemima).

Obrni okreni uštede su od 100-200 dinara po čoveku pa ko voli da štedi onda je najbolje treća varijanta, druga je svakako najbolja jer se dobijaju itemi.

Edit: Akcija traje do četvrtka. Do tada imaš fore da uzmeš povoljnije od 15 evra po čoveku.

Poslednja izmena:
Pojavio se DLC za Magicku, Magicka Vietnam ,)

Da 800din je sa sve osnovnom verzijom.

Probao sam juce malo da igram, ali potpuno sam ispao iz forme, razvale me za cas :)

Vrh Dno