Šta je novo?

Magic USB problem

kursula

Slavan
Učlanjen(a)
14.04.2008
Poena
330
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 9 7900, ARCTIC Freezer 36 A-RGB Black
Matična ploča
Gigabyte B650M Aorus Elite AX
RAM
Kingston Fury Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 5600MHz CL36
GPU
Sapphire Nitro+ Radeon RX 7800 XT 16GB
Storage
Kingston KC3000 1TB
PSU
Corsair RM850X
Kućište
Corsair 4000D AIRFLOW
Monitor
Benq PD2705U, Dell U2414H
Mobilni telefon
iPhone 13pro
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pomagajte ne mogu da povezem magic na usb.Dakle imam ga nesto vise od godinu dana i uvek je povezivanje radilo kao svajcarac ubodem kabl kliknem na mount i to je to.Medjutim danas da ga povezem kad ono "usb device not recognized".Kabl puni telefon i izbacuje sync ikonicu ali usb nema nigde.Probao sam jos na 2 pc-a i nece,probao factory reset i jok.Da napomenem da je opcije USB debugging ukljucena.

Pomagajte ne mogu da povezem magic na usb.Dakle imam ga nesto vise od godinu dana i uvek je povezivanje radilo kao svajcarac ubodem kabl kliknem na mount i to je to.Medjutim danas da ga povezem kad ono "usb device not recognized".Kabl puni telefon i izbacuje sync ikonicu ali usb nema nigde.Probao sam jos na 2 pc-a i nece,probao factory reset i jok.Da napomenem da je opcije USB debugging ukljucena.

kazi mi jel si pokusao preko adb-a (Android SDK pretpostavljam da imas) da vidis da li ti radi debugging, probaj to ako ti radi znaci da ima neki problem prilikom montiranja (mounting) kartice...

Nisam,nemam evo sad ga skidam pa cu da probam

kada skines android sdk, pomocu command prompt-a odi do mesta gde si instalirao (raspakovao) android sdk, pa u tools, onda ukucaj: adb devices (posle toga ako vidis neki uredjaj-to je tvoj uredjaj 🙂 znaci da debugging radi tj. i sama usb veza) (imas upustvo na android developer sajtu 😉

Evo skinuo sam SDK ali nista nisam napravio nije mi bas najjasniji

Kazi mi jel' znas putem command prompt-a da odes do mesta gde si raspakovao ili instalirao Android SDK?

Slabije kad raspakujem ovaj sdk kliknem na sdksetup.exe i nista izvaci mi neke prozore u kojima nista ne mogu,a komande za command prompt odavno ne pamtim

auu 🙂 Da kada pokrenes SDK setup mislim da ce ti se pojaviti Android SDK and AVD Manager i posle imas stavku s' leve strane Available Packages i sada enabluj taj source (neki url) i selektuj USB drivers (prvo moraju oni da se instaliraju da bi ti radio debugging)...
Sad sam video da ti Windows javlja gresku "usb device not recognized" (mirise mi na problem sa drajverima, najbolje bi bilo ako imas nekog ili sam imas neki noviji Linux-posto on ima drajvere za Android u njemu, isprobaj totalno uklanjanje sadasnjih driver-a za magic koje imas na racunaru, reinstaliraj magic drivere sa sajta HTC-a)... komande u DOS-u da bi usao u neki folder (cd folder_name) da bi se vratio jedan korak unazad tj. u nadfolder (cd..) da bi video spisak pdfoldera u folderu u kome se nalazis (dir)..
Skoro sam 100% siguran da su problemi na relaciji driver< --- >windows, posto ima nekoliko ljudi sa problemom slicnom tvojem...

Instalirao sam drajvere nekako,ali nisam uspeo da povezem fon sa SDK,al nema veze jer 100% drajveri zezajui onako treba da formatiram win7 pa mozda tad proradi.Ako ne kupicu cutac kartica i resicu problem.Veliko hvala u svakom slucaju:wave:

Nazad
Vrh Dno