Šta je novo?

Magic: The Gathering

Ralex2

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2004
Poena
319
Pozdrav ljudi. Evo dosao sam u posed jedne legendarne kartaske igre za PC od Microprose-a, koja datira iz 1997. Imam WinXP, a igra je radjena za Win95, Win98, WinME. E nekako uspem da instaliram uz pomoc compatibility moda, ali da ga startujem nema sanse. Kada pokrenem "DUEL" dobijem sledece " D:\Newmagic\sources\sid\glue.c, Line- > 708 Could not load Dave's Extra cool timer i nesto MPS customer..". Jer neko slucajno ima doticnu igru i uspeva da je potera na WinXP. Znam da je igra dobra, ali ne pada mi napamet da pravim dual boot, jer mi je ceo disk NTFS. Pomazite ako znate! :wall:

Procitaj readme. Stvar ne radni na NT-core Windowsima. Pokusavao sam i ja da nateram ali... :(

Bilo je par varijanti te igre, ne secam se tacno koja je bila bas prerada (tj bas se igras sa kartama), a koja je otisla u domem neke strategijice itd, uglavnom prva je naravno bolja..
nazalost verovatno ces morati dual boot da napravis... partition magic je brz.. ako mene ne mrzi da pravim fat particiju kad flashujem bios itd, sto bi tebe mrzelo, pogotovo, ako ti se bas jako igra?

MOzes pokusati i sa VMWare, trebalo bi da radi.....

Evo ceprkao sam po netu i naisao na patch 1.25 i igra mi je iz prve proradila, sem sto jedino nece da pusta tutorial, ali cu ga ja skinuti sa neta. Inace, hvala na sugestijama.

Vrh Dno