E samo sam čekao ovaj odgvor 😀, aj se opkladimo da čovek provereno nije tražio taj odgovor, jer, gle čuda, 100% mu je to već palo na pamet...ZoNi je napisao(la):Sasa, evo jednog predloga: namesti u Gmail nalozima forward na jedan POP3 nalog, pa njega nadgledaj pomocu MMM-a (ja tako radim!)
pa, dobro... ovo je resenje koje odlicno funkcionise... da li je sasi to pravo resenje ili ne, na njemu je da odluci! Ja sam zadovoljan takvim resenjem, pa sam cak izbrisao i Gmail Notifier!Bane® je napisao(la):E samo sam čekao ovaj odgvor 😀, aj se opkladimo da čovek provereno nije tražio taj odgovor, jer, gle čuda, 100% mu je to već palo na pamet...
meni se to nikada nije desilo... naravno, ne koristim Outlook 😉 a MMM je 2.94b8...Lukes je napisao(la):Kad smo vec kod Magic Maila, jel se ikom desilo da odabere spam poruke koje zeli da obrise i udari delete, on ih navodno obrise i prikaze spisak samo 'zdravih' mailova. Nakon toga outlook preuzme tacan broj preostalih poruka, ali je pola tih poruka pogresno, tj. MM je obrisao i neke zdrave poruke, a umesto njih ostavio spam!
Meni se desilo dvaput na Veratovom nalogu, a i mojoj zeni jedanput na EUnetu i od tada ga vise ne koristim. (Verzija 2.94b, a i stariji je jednom zabrljao)
1. doasadan, kazes... hm, doooobroo :eyebrows:Sasa je napisao(la):1. Necu se igram sa dosadnim forwardom,
2. da je SSL ne znam sta pa ajde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari