Šta je novo?

Magi [XMG] (M7M) CPU only

Jel može neko stavit svoju minerd konfiguraciju za bsty,nemogu nikako pokreniti,koristim win 8.1?hvala

Poslednja izmena:
Pa konfiguracije nema, isto kao i za svaki miner.

minerd.exe -a yescrypt -o [pooladdress] -u [worker] -p [password] -t [broj threadova]

Ajmo na temu sa BSTY, da ne trollujemo ovde... fer je.

PS. JA sam na nonce-poolu. mislim da je najjaci.

Poslednja izmena:
Ko nije u toku, hardfork će biti u toku. :d

Meni je sve na poolu. Nisam pratio, sta se desava ?

Nov novčanik, nova verzija M7M algoritma i biće novi miner. Hashrate će biti smanjen oko 2,5 puta u odnosu na sadašnji.

Koliko čitam, ostaće ista.

Sve je ovde.

ako bude davao isto ili manje ne znam ko ce ga kopati nisam mogao 1 dnevno da iskopam vise sam dobio magija kliktajuci neke gluposti :S:

jel kopa neko ovo? za jedan dan iskopaju se cela tri novicia!! u cemu je fora? cini mi se da cena mora dobro goreee

Kopam ja, zbog kampanje. Ko je od početka ovde, dobiće oko hiljadu-dve na ime PoM-a. Ako izvučem oko 0,5-1 BTC, opet sam isplatio svoja dva APU-a. :D

Sve je ovde.

Napomena:

Uslovi su pisani pre fork-a, tako da je minimalni hashrate oko 10 kH/s, ne 30 kH/s.

ja sam kopao od prve noci u novcaniku solo kada su me zeznuli za 500kom na pogresnom forku, kopao sam duze od dva meseca doduse tada sa 23kh/s vredi li da se prijavljujem?

Ja ga kopam od pocetka, poslednjih par nedelja nisam ni proveravao stanje na poolu, tek veceras vidim da sa i7 iskopam 3 novcica dnevno, a ranije sam kopao po 20. nadam se da ce jednog dana vredeti nesto.

Nazad
Vrh Dno