Šta je novo?

Mafia?

BitrAtE je napisao(la):
bice treba da izadje pocetkom marta 2005 godine.

Otkud ti ova informacija???, ja gde god sam trazio na netu, niko nista ne govori o tome da li se cak i pravi, a ne kad izlazi....

Zakljucak

Mafia:Zakon,sigurno u top 10 ever(doduse posle KOTOTR-a,NWN,WAR-a...),GTA-stvarno za decu.

Mafija je stvarno fantasticna igra. Samo onu trku sa oldtimer bolidima sam posle zavrsetka igrice vozio danima. Jedva cekam drugi deo!

MA odakle vam info da izlazi Mafia2,ja sam jos pocetkom godine citao po games sajtovima da nece biti nastavka

Manson je napisao(la):
Mafija je stvarno fantasticna igra. Samo onu trku sa oldtimer bolidima sam posle zavrsetka igrice vozio danima. Jedva cekam drugi deo!

Ja sam se tu bio zaglavio samo tako. Razmisljao sam da odustanem.
Fora je u tome da trku moras da vozis bukvalno savrseno da bi pobedio.
Trka je maltene igra u igri... ma neverovatna igra, znaci nemam reci koliko je dobra... a ko je znao za nju pre nego sto je izasla? Malo ko. Odnosno, nije se ocekivalo nista specijalno. E to je ono sto ja pricam. A ne, slusas o DOOM-u godinama, ej godinama, i na kraju se razocaras...

Air Jordan je napisao(la):
E,ja sam stigao do onog vagona,a drug je stigao do banke,i tu ne moze da udje ni na jedna vrata. Sta treba tu raditi???
pogledaj ispod tockova od vagona i videces da je postavljena prepreka koju treba da uklonis,tu su i neke skretnice koliko se secam...
Mafia je jedna od najboljih igara koje sam igrao za razliku od one ruzne njuske u GTA...

Joj,po drugi put kazem,nije problem taj deo sa vagonom,vec u banci! Sta treba da se radi cim se udje u banku?

Pa brate provali, u tome je car igre, mislim da sam ti veoma pomogao s tim sto sam ti reko gde je kljuc, ne znam gde si zabo, meni je samo taj kljuc bio problem.....

Kljuc se nal;azi na zidu pored nekog sluzbenika,ja sam ga isto trazio pola sata,tu sam imao najvise problema

Nisam pitao za vagon,pitam samo za banku. Kljuc je prvo sto sam primetio unutra,ali ne mogu da prodjem do njega???

Calibra 4WD je napisao(la):
MA odakle vam info da izlazi Mafia2,ja sam jos pocetkom godine citao po games sajtovima da nece biti nastavka

Pre par meseci se pricalo da se radi na nastavku. A gospoda iz Illusionsa nece da daju nikakve druge info-e, osim da je vest tacna.

A nije me bilo dva dana ovde i vidim najkomicniji pocetak jdnog thread-a. Mafiju ne stavljam medju prvih 5, vec je to stvarno najbolja igra koju sam ikada igrao. Pocevsi od price, zanimljivosti i raznovrsnosti nivoa, grafike (koja je i sada na visokom nivou), pa sve do sitnijih detalja, glume, muzike (ne samo one koja prati igru, vec recimo kada se prodje pored nekog gramofona, na parobrodu). Uskladjenost celog grada (kola i pesaci se ne "spawnuju" kada im okrenes ledja). Ma savrsenstvo! A i osecaj da si clan porodice je neponovljiv :)
A GTA 3? Mafia klon? Igre nisu ni slicne! Jedno je pravo umetnicko delo, a drugo crtani film.

E, da muzika je stvarno nevidjeno dobra.
Ima neka melodija koju sam bukvalno hteo da nadjem i da je slusam kuci ili dok vozim kola.

Ogi. je napisao(la):
E, da muzika je stvarno nevidjeno dobra.
Ima neka melodija koju sam bukvalno hteo da nadjem i da je slusam kuci ili dok vozim kola.

Muzika je vrhunska.......inace kompozicije na gitari odsvirane su u izvedbi Djanga Reinhardt-a jednog od najboljih svetskih gitarista svih vremena. (on je inace i ziveo u to vreme). Imam kuci nekoliko njegovih diskova i izmedju ostalog diskove gde svira u duetu sa Shtefanom Grapelijem (violina)..... :smoke:

Pozdrav!

Za mene je mafia najbolja igra koju sam ikada igrao.Mafia i Max Payne su jedine dve igre koje mi nikada nece dosaditi (mafiju sam presao 6x a Maxa 5 :d ).

Mafija je zakon GTA je komercijala ziva nikada je nisam instlirao na komp ni ti cu je ikada instalirati.

Ma nije ni GTA los, vise je opustajuci, a i da ga das devojci da igra kad ima (moja Sladza dzuska i kad ima :) ).

Obe imaju svoje kvalitete, ali su veoma razlicite. Mafija je za ozbiljnije igrace.

Ipak nema nastavka...bar ne za sada

dobra, dobra, dobra igra!

jako dobra igra.Sto se tice GTA3 i Mafie,te igre nisu za poredjenje medjusobno.Danas poceo igrati Max Payne 2 i odmah me asociralo na Mafiu.

A sto se tice nastavka da li je istina da ga nece biti?

btw
da li je iko skidao mod od 600mb,kad je sav grad i sve ostalo uradjeno sa snijegom,zima,i ostalo???Ako jeste na sto mu lici i kako mu se cini??

Da ja sam imao taj mod nishta specijalno kola su drugacija grad je izlijepljen posterima dodati su razni bilbordi po ulicama grad je prekriven snijegom dosta novih skinova za prolaznike ali ne vredi skidanja 600mb

video sam na par sajtova da se ipak sprema drugi deo, ali niko nece da komentarise. uostalom nisu glasno najavljivali ni prvi, pa niko ne brani da se nadamo... a ako ne bude, pa bar nista nece pokvariti utisak originalne mafije.

Bilo bi dobro da je recimo u prvom delu glavni lik imao sina, pa se sad sin sveti u Mafiji 2, ono sadasnje vreme, mafijasi, krimimal, crna kola, tamna stakla.... ;)
Odlepicu ako ne bude drugog dela.....

Boris Lozac je napisao(la):
Bilo bi dobro da je recimo u prvom delu glavni lik imao sina, pa se sad sin sveti u Mafiji 2, ono sadasnje vreme, mafijasi, krimimal, crna kola, tamna stakla.... ;)
Odlepicu ako ne bude drugog dela.....
Pa ako bude drugog dijela sigurno ce biti tako kako kazes jer mi se cini (nisam siguran) da je ona zenska dobila sina s njim.Nisam siguran mada je i logicno jer je i bila s njim ono kad je on prati do kuce :-devil-:

Poslednja izmena:
Zasto ja sve mislim da je Tommy Angelo (jesam li ga zapamtio?) imao cerkicu? Znam da panduru u restoranu pred kraj igre trazi obezbedjenje "...for my wife and daughter".

Pa cak i da je bila trudna tada, Sara se porodila pred kraj cetvrte decenije proslog veka, a cisto sumnjam da bismo vodili lika koji ima preko 60 godina, tako da "sadasnje vreme, mafijasi, krimimal, crna kola, tamna stakla" varijanta otpada.

Mozda, ali da vodimo Tomijevog unuka, ili da mu je sin sada neki boss... heh... meni sve deluje kao da je Mafia zaokruzena celine i ne verujem toliko u nastavak. Cak i da ga bude, ne verujem da moze biti kao original, posebno ako je istina to sto sam nacuo, da je dobar deo Illusion Softworks-a imao veliki trejd u Microsoft...

Da i jos jednom sam se setio Mafie danas. Negde sam procitao velicanje facijalne mimike u HL2... slatko sam se nasmejao i setio gazda Salieriovog opustenog osmeha...

Agilni je napisao(la):
Zasto ja sve mislim da je Tommy Angelo (jesam li ga zapamtio?) imao cerkicu? Znam da panduru u restoranu pred kraj igre trazi obezbedjenje "...for my wife and daughter".

Pa cak i da je bila trudna tada, Sara se porodila pred kraj cetvrte decenije proslog veka, a cisto sumnjam da bismo vodili lika koji ima preko 60 godina, tako da "sadasnje vreme, mafijasi, krimimal, crna kola, tamna stakla" varijanta otpada.

Mozda, ali da vodimo Tomijevog unuka, ili da mu je sin sada neki boss... heh... meni sve deluje kao da je Mafia zaokruzena celine i ne verujem toliko u nastavak. Cak i da ga bude, ne verujem da moze biti kao original, posebno ako je istina to sto sam nacuo, da je dobar deo Illusion Softworks-a imao veliki trejd u Microsoft...

Da, stvarno taj njegov sin bi bio deda danas, ;) ali znam da je bila cerka u pitanju, ali bilo bi dobro recimo sin od njegove cerke(unuk) se sveti u dedino ime... ;)
Ne znam, ako je budu izdavali ne verujem da ce biti bolja od prvog dela, isto kao i svaka igra, koja ima nastavke, ali bi opet voleo da igram nesto od istog tima ljudi, sa slicnom tematikom, pa i ako bude gora do prvog....

al ne bi bio fazon da je u sadasnjem vremenu,nece to biti isti onaj ugodja kao u originalu,ona muzika,ona auta ...

Vrh Dno