Ashley je napisao(la):Probao ja i nisam nesto odusevljen. Najkrace receno, los klon GTA3. Misije su relativno teske, traju dugo i ne mozes snimati poziciju u toku misije, pa je redovna pojava da jedno isto igras 15-20 minuta po sto puta samo da bi na kraju morao sve iz pocetka jer si taman pred kraj zaginuo... Teski smor, samo za hard core obozavatelje ovog tipa igara i mazohiste![]()
Ashley je napisao(la):Probao ja i nisam nesto odusevljen. Najkrace receno, los klon GTA3. Misije su relativno teske, traju dugo i ne mozes snimati poziciju u toku misije, pa je redovna pojava da jedno isto igras 15-20 minuta po sto puta samo da bi na kraju morao sve iz pocetka jer si taman pred kraj zaginuo... Teski smor, samo za hard core obozavatelje ovog tipa igara i mazohiste![]()
Midgard je napisao(la):Aj pa javi misljenje o njoj posto je i ja cekam dugo!!!
Poz
cheers
Ogi. je napisao(la):Da i ja nesto kazem. Mafia je DEFINITIVNO jedna od najboljih igara koje sam IKADA igrao!!! I ne znam zasto se svi zale da su kola spora jer kao prvo u vreme koje igra opisuje kola i nisu bila brza, znaci ralnost je u pitanju, a drugo ima automobila koji su bas brzi a i maltene sva kola kada se zaletis njima su brza, znaci pitanje je ubrzanja a ne brzine.
Cuo sam jos pre izvesnog vremena da ce biti Mafia 2 !? Zna li neko nesto o tome?
Moje misljenje je da je bolje i ne prave ako ce da naprave nesto losije. Bila bi stravicna steta da upropaste neverovatan utisak posle igranja prve igre.
Air Jordan je napisao(la):E,ja sam stigao do onog vagona,a drug je stigao do banke,i tu ne moze da udje ni na jedna vrata. Sta treba tu raditi???
sivuk je napisao(la):cesi su stvarno napravili igru za "oskara",definitivno top 5...secam se da mi je bilo uzasno zao kad sam je zavrsio,nesto kao kad zavrsis dobru knjigu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari