Šta je novo?

Mafia?

Probao ja i nisam nesto odusevljen. Najkrace receno, los klon GTA3. Misije su relativno teske, traju dugo i ne mozes snimati poziciju u toku misije, pa je redovna pojava da jedno isto igras 15-20 minuta po sto puta samo da bi na kraju morao sve iz pocetka jer si taman pred kraj zaginuo... Teski smor, samo za hard core obozavatelje ovog tipa igara i mazohiste :)

Ashley je napisao(la):
Probao ja i nisam nesto odusevljen. Najkrace receno, los klon GTA3. Misije su relativno teske, traju dugo i ne mozes snimati poziciju u toku misije, pa je redovna pojava da jedno isto igras 15-20 minuta po sto puta samo da bi na kraju morao sve iz pocetka jer si taman pred kraj zaginuo... Teski smor, samo za hard core obozavatelje ovog tipa igara i mazohiste :)

Znaci, ne radi na Xabre-u ??? :p
Pozdrav
P.S. meni je i GTA3 bio odvratan po tim pitanjima, a kamoli ako je situacija takva kakvom si je opisao :(

E ako je tako onda je prava steta posto igru cekam odavno.Ali cu je ipak uzeti pa sta bude.

Aj pa javi misljenje o njoj posto je i ja cekam dugo!!!
Poz

cheers

Ma ljudi sta vam je? Bas je odlicna igra! A ti Ashley, ne znam sta pricas, jer misije nisu uopste teske, samo treba malo nauciti voziti te fijakere iz 1930-te! Bas si preterao sa losim misljenjem! I verovatno si ocajan igrac ako ti samo na stoti put uspeva, probaj Icy Tower! Naprimer grafika je odlicna, a GTA3 je bas los po tom pitanju!
Svi koji su videli igru kod mene, odmah su presnimavali bez obzira da li su igrali GTA3! Jeste slican fazon, ali sasvim drugaciji svet!
Molim vas ispravite me ako (ste igrali igru i) gresim!
PS: Kod mene na radeon-u je i danju crno nebo, to je jedini problem!

POredjene Mafije i GTA 3 je kao poredjenje Kuma i ne znam recimo Tango i Kes. Mafija nije adrenalinski rash vec vise opus svim akcijama koje imaju veze sa 1930-1938. Od jurnjave sa policijom po krovovima do prohibicije i borbe "porodica". Igra ima svoj smek i akcenat ne stavlja na mega akciju. Cak tezi i nekoj realnosti. Ima jednu od bolje uradjenih fizika. 3D engine je koncentrisan na vodjenje price i izrazajnost karaktera (mislim da sam prvi put video u kompjuterskoj igri da se mimikom lica i ociju iskazuju suptilna osecanja u dijalozima - a sve uradjeno u enginu same igre). To je sve ujedno i njena mana jer je dinamika prilicno smanjena, ali time je postavljena i druga ciljna grupa. U igri nece uzivati neko ko trazi gomilu fragova, vec jedna starija ekipa koja je volela da gleda Kuma i kojoj leze The Sopranos. U svakom slucaju neobicna igra...

Al ti izvuce temu iz naftalina.....jedno dve godine zakasnjenja.... :D

Ma radio sam search za Icy Tower,pa iskocilo i ovo.

Meni je Mafia jedna od najomiljenijih igara ikada! Mislim da je nikako ne treba porediti sa necim tako plitkim kao sto je GTA. Ima pricu i ima neki smek igra a to je najvaznije i sve redje...

Meni je Mafia u top 5 games ever :)
BTW poredjenje Mafie i GTA 3 je jako neumesno...

JA sam takodje igrao MAfiu proslu zimu,i drzala me je prikovanog za monitor skoro 2nedelje dok je nisam presao,steta sto nese biti drugog dela

Mafia je za staru gardu, nije za napaljene klince...;)

bice treba da izadje pocetkom marta 2005 godine.Prvi dio je zakon a poredjenje GTA sa Mafiom je smijesno....

Pretpostavljam da smo svi ovde gledali Kuma.....vise puta..... :smoke:

E,ja sam stigao do onog vagona,a drug je stigao do banke,i tu ne moze da udje ni na jedna vrata. Sta treba tu raditi???

Ashley je napisao(la):

Ma, da li si ti normalan, los klon GTA??!
Mafia mi je najbolja igra koju sam igrao, znaci ima sve sto igra treba da ima....
Ladno ste sad napravili temu sa naslovom "jel igrao neko ovo" kao da pricamo o nekoj novoj nepoznatoj igri, igra je po svim kriterijumima jedna od najboljih i stara je dve godine, tako da ne znam odakle vam sad da pominjete mafiu, i jos da kazete da je losa!

Midgard je napisao(la):
Aj pa javi misljenje o njoj posto je i ja cekam dugo!!!
Poz

cheers

Je***e ljudi, sta bre cekate, dobro da ste napisali da cekate drugi deo, posto i ja jedva cekam, ali prvi, pa izasla pre vise od dve godine... gde zivite vi..

Evo i ja da se prikljucim kao obozavac ove odlicne igre.Meni Mafia takodje spada u top5.Bilo kakvo poredje ove igre sa drugim slicnog tipa je smesno.Bas sam juce jednom ortaku pozajmio igru i covek ne veruje sta je propustio.

Polako Borise, vidis da je Jordan digao temu iz naftalina! Inache, preporuka za sve koji je nisu igrali, jedna od retkih igara sa posebnim smekom!

Steta samo sto kola nisu brza, mada sam cuo da ima mod sa novim kolima i okruzenjem, ne znam da li je menjana i fizika

Da i ja nesto kazem. Mafia je DEFINITIVNO jedna od najboljih igara koje sam IKADA igrao!!! I ne znam zasto se svi zale da su kola spora jer kao prvo u vreme koje igra opisuje kola i nisu bila brza, znaci ralnost je u pitanju, a drugo ima automobila koji su bas brzi a i maltene sva kola kada se zaletis njima su brza, znaci pitanje je ubrzanja a ne brzine.

Cuo sam jos pre izvesnog vremena da ce biti Mafia 2 !? Zna li neko nesto o tome?
Moje misljenje je da je bolje i ne prave ako ce da naprave nesto losije. Bila bi stravicna steta da upropaste neverovatan utisak posle igranja prve igre.

Ogi. je napisao(la):
Da i ja nesto kazem. Mafia je DEFINITIVNO jedna od najboljih igara koje sam IKADA igrao!!! I ne znam zasto se svi zale da su kola spora jer kao prvo u vreme koje igra opisuje kola i nisu bila brza, znaci ralnost je u pitanju, a drugo ima automobila koji su bas brzi a i maltene sva kola kada se zaletis njima su brza, znaci pitanje je ubrzanja a ne brzine.

Cuo sam jos pre izvesnog vremena da ce biti Mafia 2 !? Zna li neko nesto o tome?
Moje misljenje je da je bolje i ne prave ako ce da naprave nesto losije. Bila bi stravicna steta da upropaste neverovatan utisak posle igranja prve igre.

Ja cak imam utisak da se kola brze krecu nego sto je to i bilo realno nekada. Secate se "gde ces brze....jurimo TRIDESET NA SAT!!!" :)

Air Jordan je napisao(la):
E,ja sam stigao do onog vagona,a drug je stigao do banke,i tu ne moze da udje ni na jedna vrata. Sta treba tu raditi???

eh,ko tu nije zaglavio...znaci imas pored vagona skretnicu koju treba da povuces,i vagon ce razbiti vrata od prostorije gde se skembao onaj smrad... :)

cesi su stvarno napravili igru za "oskara",definitivno top 5...secam se da mi je bilo uzasno zao kad sam je zavrsio,nesto kao kad zavrsis dobru knjigu...
gta?presao 2-3 nivoa,ali nisam deinstalirao zbog sestrica{9 god.}koji je naravno bio odusevljen...

sivuk je napisao(la):
cesi su stvarno napravili igru za "oskara",definitivno top 5...secam se da mi je bilo uzasno zao kad sam je zavrsio,nesto kao kad zavrsis dobru knjigu...

Pa bas taj fazon....
A Mafia 2 se mislim ocekuje 2005., ili 2006.-e nisam siguran....
Samo da ne use*u stvar, ako isti likovi budu pravili onda cu da igram kakva god da bude, samo zbog toga sto je prvi deo VRH!!!!

Nije mi problem vagon,vec banka! Sta raditi tamo?????

Jel to bese ono kad ti treba onaj kljuc za sef.......ako je to, on ti se nalazi tamo gde je ona sluzbenica, zakacen na zid....

Ma da,ali ne mogu da udjem kod sluzbenice.
Ajde mi reci prvih par stvari koje treba da uradim kad udjem u banku.

UUU, pa ne secam se bas, bas sam je davno presao... znam da sam ja mnogo trazio taj kljuc dok nisam video gde stoji, a ostalo bi trebalo da je lako, samo me je kljuc nervirao...

Nazad
Vrh Dno