Šta je novo?

Mafia???

Takodje jedan od malo sj...ih delova, sem Hangara u Harbour i trku (prvi put sam se iznervirao strasno, ali posle 4-5 pokusaja uspeo da zavrsim trku) , je kad juris sina od senator-a i moras da se bijes i bez da pucas, sa desetoricom otprilike i istovremeno da stitis i Frank-a, i posle kad zavrsis i bez save-a da ucestvujes u pucnjavi sa jos 6-7. Zasto je bio ****** taj deo? Jer kad bi prolazio tucu i izgubio na pucnjavi trebalo je opet otpocetka da se bijes itd itd. Inace jedina je igra koji sam ponovo igrao od pocetka do kraja.Iako sam veliki fan GTA vice city i sada SAn Andreas-a,ove nisam odigrao otpocetka nego samo se vozim po mapu.

Poslednja izmena:
Ribo je napisao(la):
Takodje jedan od malo sj...ih delova, sem Hangara u Harbour i trku (prvi put sam se iznervirao strasno, ali posle 4-5 pokusaja uspeo da zavrsim trku) , je kad juris sina od senator-a i moras da se bijes i bez da pucas, sa desetoricom otprilike i istovremeno da stitis i Frank-a, i posle kad zavrsis i bez save-a da ucestvujes u pucnjavi sa jos 6-7. Zasto je bio ****** taj deo? Jer kad bi prolazio tucu i izgubio na pucnjavi trebalo je opet otpocetka da se bijes itd itd. Inace jedina je igra koji sam ponovo igrao od pocetka do kraja.Iako sam veliki fan GTA vice city i sada SAn Andreas-a,ove nisam odigrao otpocetka nego samo se vozim po mapu.

Dobar si ti fan kada se samo vozikas po "mapu". :p

Ne secam se nesto ovog nivoa kada juris senatorovog sina,mada sam je davno igrao.

Nije ta juranjva bila preterano teska. Mozda sam jednom zaginuo. Vec sledeci put znas kako da se ponasas, da trpis udarce s'ledja, a da za to vreme bijes one koji su se okomili na... cekaj, nije u pitanju Frank, ali nema veze. Uglavnom, igra nije laka, ali ni preteska. Mislim da je balans izuzetan i u svakom pogledu igra briljira.

Muzika ponajvise! Jedom sam stajao i slusao radio kod portira na parkingu (e meni je to bio jedan od napetijih nivoa). Muzika me je opustila i poistovetio sam se sa Tommy-jem.

Veceras sam gledao Gotija na rts-u sta bi dao da sam posle toga mogao da odigram mafia2

Jeste Frank je s' tobom, pocinje ulaskom u dvoriste, imas tu cut scene i ti tipovi drze palice. Nisam rekao da je bilo nesto preterano tesko, nego sj....o.

Nije Frank nego Paulie,i ne juris senatorovog sine nego je neka druga akcija.Senatorovog sina sam ubedjen da ne juris nigde,osim ako si ti na "mapu" nasao tu akciju.
Poz...

Mare je napisao(la):
Pa trka uopste nije teska zato sto bas podseca na neke prave voznje

Slazem se da trka nije teska. Meni je malo falilo da pobedim iz prve, ali sam se okrenuo na poslednjoj krivini... Iz treceg pokusaja sam uspeo bez problema, sa nekih 7-8 sekundi prednosti.

A za one kojima je trka teska, postoji patch 1.2, koji znatno olaksava trku. Kazu da su je napravili zbog toga sto dosta ljudi koji igraju Mafiju ne vole simulacije voznje, pa eto. Da ne bude tesko.

Agilni je napisao(la):
Nije ta juranjva bila preterano teska. Mozda sam jednom zaginuo. Vec sledeci put znas kako da se ponasas, da trpis udarce s'ledja, a da za to vreme bijes one koji su se okomili na... cekaj, nije u pitanju Frank, ali nema veze. Uglavnom, igra nije laka, ali ni preteska. Mislim da je balans izuzetan i u svakom pogledu igra briljira.

Muzika ponajvise! Jedom sam stajao i slusao radio kod portira na parkingu (e meni je to bio jedan od napetijih nivoa). Muzika me je opustila i poistovetio sam se sa Tommy-jem.
Da, upravu si, (pretrazio sam malo da se podsetim) Frank je racunovodja i Paulie je u pitanju.

Agilni je napisao(la):
A za one kojima je trka teska, postoji patch 1.2, koji znatno olaksava trku. Kazu da su je napravili zbog toga sto dosta ljudi koji igraju Mafiju ne vole simulacije voznje, pa eto. Da ne bude tesko.

A kako su to olaksali trku tim patch-em?

Civil je napisao(la):
A kako su to olaksali trku tim patch-em?
Aoo zashto bi je olaksavali trku sma preshao iz treceg puta i to sasvim lagano fora je PUSTAS GAS PRIJE KRIVINE nikako NA KOCNICU naglo

Ne znam kako su je olaksali, igrao sam bez patcha. Ko zna, mozda su oslabili AI protivnika, mozda imas brzu makinu, a mozda su ti nakacili N2O :D

Da li Mafia radi na WINXP-u ? Ako ne radi da li postoji neki patch ??

Mafia je jedna od najboljih igara koje sam igrao.
Presao sam je tri puta na staroj masini ( athlon 900mhz, 256MB, geforce256(32MB), win98) - i na nekim skromnijim podesavanjima je radila glatko bez problema.
Kada sam je kasnije instalirao na sempronu2200+(@1800),512MB, radeonu9200(128b,64M), winXP - nikako nisam mogao da je nastelujem - koci, zvuk zeza, nezavisno od podesavanja igre, menjanja drajvera.
To se ponovilo i na jos jednom novijem kompu.
Tako da prvi put nisam uzivao u tehnickom kvalitetu igre zbog slabe masine, a kasnije
kada sam hteo da je ponovo predjem "ko covek" - nisam mogao zbog neke vrste nekompatibilnosti ( ili sta vec ).
Bojim se da ce to biti i sa Mafiom 2 - verovatno cu je jedva poterati, a kad budem imao odgovarajucu masinu, onda ce biti problem u nekom novom os-u ili vec necemu trecem.

Nastavak je najavljen za kraj 2005 ili pocetak 2006 i zove se MAFIA - Contract Killer !
Bar sam tako procitao u Screenfun-u.
Sta ce biti na kraju pojma nemam, uglavnom THE GODFATHER izlazi u februaru 2006.

3Le je napisao(la):
Nastavak je najavljen za kraj 2005 ili pocetak 2006 i zove se MAFIA - Contract Killer !
Bar sam tako procitao u Screenfun-u.
Sta ce biti na kraju pojma nemam, uglavnom THE GODFATHER izlazi u februaru 2006.

Sta je to screenfun?

Bravo - ScreenFun

časopis... Google je zakon :d

Vrh Dno