BuNnY_nIsH
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.10.2005
- Poena
- 320
Da li postoji neka mogucnost izlaska nastavka ove po meni LEGENDARNO DOBRE igre......
Poz!!!
Poz!!!
Hehe, pa ne prave "Drakulu". Ili ce ispricati neku paralelnu pricu iz tog okruzenja, ili ce, kao GTA, u istom maniru napraviti slicnu pricu u drugom gradu.Civil je napisao(la):Uuuuuu, ja sam u trci poludeo, razmisljao sam da deinstaliram igru.
Licno mislim da ne bi trebalo da prave nastavak. Prvo iz razloga sto sumnjam da moze da bude bolji od keca a drugo zato sto je prica u prvom delu zavrsena ubistvom glavnog lika i kraj. Imam utisak da forsiraju drugi deo, bas me zanima koju ce pricu da izmisle? Glavni lik napravio dete pa ono krece njegovim stopama? Vaskrsao?
Civil je napisao(la):Uuuuuu, ja sam u trci poludeo, razmisljao sam da deinstaliram igru.
Licno mislim da ne bi trebalo da prave nastavak. Prvo iz razloga sto sumnjam da moze da bude bolji od keca a drugo zato sto je prica u prvom delu zavrsena ubistvom glavnog lika i kraj. Imam utisak da forsiraju drugi deo, bas me zanima koju ce pricu da izmisle? Glavni lik napravio dete pa ono krece njegovim stopama? Vaskrsao?
A prica je definitivno najbolja ikada, barem sto se mene tice... kakav triler... nisam ni u ludilu zamisljao onakav kraj. Muzika isto tako fenomenalna.
Da ti možda ne aludiraš na "The Godfather"?! :whip:LiLa je napisao(la):doticno brodogradiliste mora da sam igrao sat vremena dok nisam opazio polugu
...
a sto se tice kvaliteta drugog dela slazem se da ce nastavak biti tesko nadmasiti,veoma,a mozda nebi ni trebalo pokusavati jer je prica zaista jedna idealna celina,po meni bolja i od nekih mnogo poznatijih filmova istog zanra...
Na prvi i drugi deo ne...Ronnie Coleman je napisao(la):Da ti možda ne aludiraš na "The Godfather"?! :whip:
LiLa je napisao(la):Na prvi i drugi deo ne......inace kad smo vec kod godfathera sta vi mislite da li ce istoimena igra biti bolja ili losija od mafie?
Za mene licno u startu ima minus(EA Games)ali videcemo...
Civil je napisao(la):Sto je nisi zavrsio???????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari