Šta je novo?

Mafia????

ovo je trilioniti put

za mafiu ne postoje nikakve sifre... postoji jedino varka na trci....

Znam za trku,ali nasao sam na nekim sajtovima da ima za god mode i za guns and ammo,samo neznam kako da ukljucim,pa pitam da li je neko probao????

ludman je napisao(la):
Znam za trku,ali nasao sam na nekim sajtovima da ima za god mode i za guns and ammo,samo neznam kako da ukljucim,pa pitam da li je neko probao????

Dok sam igrao mafiu, trazio sam slicna pomagala u raznim oblicima... uglavnom je sve bila navlakusa pri trazenju.... Tako da ces morati kao i ja, na postenjaka da predjes :D :wave;

A gde si zapeo?

Ma nisam nigde zapeo,nije toliko tesko(ima i mnogo mnogo tezih igara),nego me nervira sto se radnja mnogo sporo odigrava i jos glupi panduri:rocket: .....razumes?Vec znam i kako se zavrsava i sve pa mi je dosadno da se cimam.Pise kao treba shift + ~ pa onda kucas BADGANGSTERS za god mode-ALI NE RADI!!!Hvala u svakom slucaju! Koju igru igras sad?

Trenutno rasturam simcity 4... Preporuka svima... koji imaju vremena na bacanje....

izvinjavam se moderatoru na ircovanju....
thread closed :D :D

e i ja igram simcity4 i totalno sam se navukao...bas se ucim za gradonacelnika:))
nego kada dosta izgradim neki grad komp pocinje malo po malo da secka...to jest ne da secka nego da se usporava i da hard svapuje...e sad neznam dali je to do memorije sto mi je malo ne logicno posto imam 256 mega ddr memorije 2100a procesor je xp1800+ i jos hard na 7200 rpm...ono bas da mu treba 512 mega memorije....
jel neko provalio neku fora ili ima da da neki savet ?:))

kada treba da se ukuca ona sifra za trku ista je to god mode.ubi se vise pokusavajuci da budem prvi.

Gavri je napisao(la):
kada treba da se ukuca ona sifra za trku ista je to god mode.ubi se vise pokusavajuci da budem prvi.

Ma najbolje da potražiš preko googleta,
mafia save game after the race, skineš i snimiš u save
folder i eto veselja :D

Ako treba imam ja taj save pa me kontaktiraj na pm da ti ga shibnem na mail.

ja se izvinjavam sto skrecem sa teme...ali moram da odgovorim na ovo :)

rnikola:
i meni takodje secka cim solidno poraste grad, na masini [email protected] sa 512 rama, WD1200JB diskom koji drlja kao lud. Ja sumnjam na graficku, koja je u mom slucaju Radeon64 DDR

Nazad
Vrh Dno