Šta je novo?

Mafia

Miniweb

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
604
Da li je netko presao sve staze u igri MAFIJA i da li je ima jos spremljenu u kompjuteru

Ja sam stao na onaj utrci s autima mislim da je 4 ili 5 zadatak i igram je vec 10 dana a nemogu je prijeci a zanima me imas li ti file u kojem si sacuvo igru (save)
Ako imas da li bi to mogao nekako poslat meni najbolje preko web stranice ako je imas
type;

doh! problem je sto nemam instaliranu igru, dao sam je nekom klincu, a on pobegao za francusku! :) tako da sam ostao bez mafije :(

Probi reklame na jednom delu staze i ici ces sporednim putem.... I izleteces pred cilj... i tako stalno... dok ne pobedis

Miniweb je napisao(la):
Ja sam stao na onaj utrci s autima mislim da je 4 ili 5 zadatak i igram je vec 10 dana a nemogu je prijeci a zanima me imas li ti file u kojem si sacuvo igru (save)
Ako imas da li bi to mogao nekako poslat meni najbolje preko web stranice ako je imas
type;

Kakav si bre ti to driver kad ne mozes 10 dana da pobedis u jednoj trci. ctp;

Predlog...

Sramota...Ako to ne mozes da predjes,baci se prvo malo na NFS bilo koju verziju,pa utvrdi gradivo.Anyway,to je zaista tezak deo,ali budi uporan...meni je trebalo 2 dana...

Re: Predlog...

moras tacno znati kako se ponasa auto posto su dosta stariji bolidi. ja sam se mnogo nervirao zbog tako nekih gluposti, ali stisni zube, nauci da vozis i udri!

ja sam ih ostavio sve za jedan krug :)

U bre, ja stigao do table kada trebaq da ubijem onog Moleria ili kako se već zove. Znači, ja sam u luci, prešao je uzduž i popreko, ali ništa. Da li neko zna šta tu treba da se uradi???

Hvala unapred...

Cineman je napisao(la):
U bre, ja stigao do table kada trebaq da ubijem onog Moleria ili kako se već zove. Znači, ja sam u luci, prešao je uzduž i popreko, ali ništa. Da li neko zna šta tu treba da se uradi???

Hvala unapred...

Okreni skretnicu na pruzi tako da vagon udari u hangar... Mislim da postoji ispod tockova ima nesto u sta pucas da vagon krene.... Ne secam se, davno sam igrao...

Da,to je to...

Imas dva vagona,i dva hangara;skretnicu namestis tako da vagon udari u hangar ispred koga su parkirana kola (to je valjda onaj blizi);Posle eksplozije,upadas unutra i pobijes sve,i "Lucky bastard"-a na kraju.
Pozdrav!

Kako sam se nervirao kod ta dva vagona.Kad otkocim vagon on samo udari u hangar i nista se ne desava, da bi kasnije tek kad pridjem vagon ekspodirao.

U bre, izgleda da tu ima puno posla. Ali potrudiću se :D :D

btw. Još jedno pitanje: Kod ove table kod koje sam stao, interesuje me koliko ima toga još da se igra???

Nazad
Vrh Dno