Šta je novo?

Mafia

stefan2 je napisao(la):
Koji je najlaksi nacin da se pobedi u trci!

POZDRAVtype;
Pa i nema neki specifican nacin. Po meni sve zavisi kakav si vozac uopste. Ja sam posle treceg puta lagano uspeo da pobedim, a znam ljude koji su se mucili satima.

Ma samo malo da naucis krivine posto ovaj auto proklizava opasno i to je to. Nije nikakav problem veruj mi.

Ja sam presao iz cetvrtog puta kad sam naucio svaku krivinu.A sto se tice nekog nacina da lakse pobedis moj ti je savet da kocis sto kasnije pred krivinu.Uostalom sve ti je stvar vezbe.

Najlakse ? ... pa da skines save-nivoe sa neta i kopiras koji ti treba u save-fajl.

Da ne otvaram novi theadar u vezi ove igrice da li neko zna kako se prelazi onaj nivo gde trba ubiti Sergio Morell-ia ja poubijam sve likove ali njega nigde ne nadem nema na sta nisam kliknuo,i jos nesto da li moze da se popne na ona mesta gde su snajperisti uz pomoc koje komande ako moze.Hvala!

Kokos je napisao(la):
Da ne otvaram novi theadar u vezi ove igrice da li neko zna kako se prelazi onaj nivo gde trba ubiti Sergio Morell-ia ja poubijam sve likove ali njega nigde ne nadem nema na sta nisam kliknuo,i jos nesto da li moze da se popne na ona mesta gde su snajperisti uz pomoc koje komande ako moze.Hvala!
presao nivo

Nazad
Vrh Dno