Šta je novo?

Mafia - pomoc

Učlanjen(a)
22.08.2002
Poena
619
Stigao sam do 18 misije kad trebam da ukradem cigare. Usao sam u luku i nasao hangar gde su. Sef tamosnji mi naredi da prenesem neke leve kutije dok se on vrati sa pisanja. Nemam vremena da prebacim sve kutije sa cigarama u kamion, uvek ostanu bar 2. Isto tako, ako uradim ono sto mi on naredi, premestim kutije i vratim se kod sefa on se pravi blesav kao da nista nisam uradio i nista se ne desava.
Pomozite, sta da radim

Brutalan Zlica je napisao(la):
Stigao sam do 18 misije kad trebam da ukradem cigare. Usao sam u luku i nasao hangar gde su. Sef tamosnji mi naredi da prenesem neke leve kutije dok se on vrati sa pisanja. Nemam vremena da prebacim sve kutije sa cigarama u kamion, uvek ostanu bar 2. Isto tako, ako uradim ono sto mi on naredi, premestim kutije i vratim se kod sefa on se pravi blesav kao da nista nisam uradio i nista se ne desava.
Pomozite, sta da radim

Znaci, sef ti naredi da premestis kutije, koje se nalaze izmedju dva hangara, odes probas da razgovaras sa onom dvojicom sto tamo stoje i ne rade nista, trazis pomoc oko premestanja. Oni ce ti pomoci da preneses kutije u hangar. Pusti da oni nose, jer su dosta teske.:) Posle odes kod sefa, pa ces mu reci da ima nekih problema sa x radnicima i on ce otici to da proveri. A ti utovaruj dijam... sta pricam, cigare najbrze sto mozes u kamion, a posle pun gas i bezi do Mr. Salieri`s warehouse-a! To je to...:wave;

a

kako ste ubili sergia morela
doshao sam do one misije u luci,tu ih sve pobijem,provalio sam da pruga moze da se namesti tako da ona dva vagona vode ka onoj zgradi,ali shta dalje?

Pogledaj sta drzi tockove vagona !
Skloni blokadu sa tocka prvog vagona, namesti ga da ide ka skladistu ispred kog su uparkirana kola, a kada udari o skladiste pridji vagonu i cekaj da pocne medjuanimacija.
Inace na pruzi imas jos jedan kao neki klin koji moze da ti smeta pa skloni prvo njega.
Ako ti nesto nije jasno slobodno pitaj.
Pozdrav

hvala

preshao sam to:)

Re: Re: Mafia - pomoc

Ufretin je napisao(la):
Znaci, sef ti naredi da premestis kutije, koje se nalaze izmedju dva hangara, odes probas da razgovaras sa onom dvojicom sto tamo stoje i ne rade nista, trazis pomoc oko premestanja. Oni ce ti pomoci da preneses kutije u hangar. Pusti da oni nose, jer su dosta teske.:) Posle odes kod sefa, pa ces mu reci da ima nekih problema sa x radnicima i on ce otici to da proveri. A ti utovaruj dijam... sta pricam, cigare najbrze sto mozes u kamion, a posle pun gas i bezi do Mr. Salieri`s warehouse-a! To je to...:wave;

Fala, sad cu da probam.

Ja nikako nemogu da predjem nivo sa cigarama,kazem sehu da tereba negde da ide(pre toga sam sklonio one kutije)on ili nece da ode ili pocne da puca na meni ili jednom je otisao a ja poceo utovarati a neki poceli pucati na mene

A kako da predjem pucnjavu u crkvi posle sahrane... Ima li neka fora, posto je ono pretesko!

Ono sa cigarama nije bas tesko, samo treba znati te fore koje vec znas, nemam pojma zasto ti se to desava.
A u crkvi prvo sredi one dole, pa posle onog sto je gore na onoj "terasi" sa kruznim stepenicama i popni se na njegovo mesto, odatle nece biti problem skinuti one sto jos ulaze u crkvu.
Cesto pomaze i "Rambo" style, utrcis i pucas u sve sto vidis, znaci stalno se kreces i tako jedva kad te pogode.

Hvala, probacu kad stignem!!!

Ufretin je napisao(la):
Cesto pomaze i "Rambo" style, utrcis i pucas u sve sto vidis, znaci stalno se kreces i tako jedva kad te pogode.

Slazem se sa Rambo stilom... pa ja sam pres'o taj deo sa samo 12% healtha!!! Rambo style rulz! :D
... naravno, sve bi bilo mnogo lakse da sam odmah video onaj ormaric sa healthom na samom ulasku kroz krov crkve ;)... tako da i tebi Max preporucujem da malo "look around"...
Znaci, na gornjem delu, iznad stepenica kojim se spustas do mafijasa, prosnjuvaj malo i nacices ormaric sa energijom.

cYb3r_sh je napisao(la):
Ja nikako nemogu da predjem nivo sa cigarama,kazem sehu da tereba negde da ide(pre toga sam sklonio one kutije)on ili nece da ode ili pocne da puca na meni ili jednom je otisao a ja poceo utovarati a neki poceli pucati na mene

Sto se tice pljuga, najbolje bi ti bilo da, k'o ja, kamion parkiras tik do ivice hangara. Tako sam sanduke utovarivao direktno u kamion sa ivice, bez silaska niz stepenice, i na taj nacin, dok je sef u prvom cugu otis'o na pisanje, preneo sve sem cetiri sanduka. Posle sam odradio ono sto mi je rek'o zajedno sa onom dvojicom, njega poslao satro kod nekih radnika, a ja preneo i one cetiri kutije i zapalio.
As simple as that! :D

MAD_MUzzY je napisao(la):
Ja sam to slicno odradio, stim sto su mi ostale 2 kutije, pa sam ga jednostavno izbusio automatikom i seo u kamion pa kroz kisu metaka neozledjen :D
E, pa ne moze to tako na divljaka... :D
Mora fino i kulturno, da se isetas kamionom iz skladista... posle ce da te vijaju i pucaju na tebe.

Vrh Dno