Šta je novo?

#^%^@$%$ MAFIA, pomoc !

• Začetnik teme Začetnik teme Aca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Aca

Čuven
Moderator
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
720
Zaglavio sam se na onom nivou kada se sa ona dva kamiona dolazi do onog mostica. Pobijem tamo sve zivo i kad se vratim nazad jedan kamion zapaljen i ona moja trojica se setkaju tamo, vamo. Sta treba dalje da se radi? FX

e kad pobijete one koji idu ka vama lepo popričaš sa likom koji stoji u sredini (od njih trojice, mislim de se zvaše pol) i zajedno sa njim kreneš da tražiš Sema....😉

Fora je u tome sto niko ne ide ka nama. Ja se mrtav ladan setam, tek kad dodjem do onog kamiona i ispadne onaj mrtav, oni zapucaju na mene.

I ja sam se tu vrteo bezveze a onda sam bukvalno ledjima naleteo na nekog lika koga nisam ni video i krenula je animacija u kojoj mi on nesto objasnjava. Bezveze.

e kad ubiješ tu dvojicu onda se vraćaš kod svoja dva kamiona kojima ste ti i još trojica stigli i onda postupiš po mom prethodnom postu....

e uzgred kad u toku igre pritisneš F1 ispiše ti šta trebaš da uradiš (zadatak misije / dela misije)😀

Ali igra bi trebalo da ponese titulu igre godine... ili ta ili JKII

E stvarno kad bih glasao ne znam koju bih od ove dve izabrao,mada vise preteze JK2 ali Mafia je neverovatna.

E samo bi da glasate za nešto, svake nedelje bi na neke izbore, a sad bi i sredom da glasate 😀...

Bane® je napisao(la):
E samo bi da glasate za nešto, svake nedelje bi na neke izbore, a sad bi i sredom da glasate 😀...
he he pa znaš, nekako su glasanja sad u modi😀

BeastMaster je napisao(la):
JKII po meni nema šta da traži pored Mafije, dakle glas za Mafiju 😉 🙂

To samo ti mislis! 🙂
I dosta o ovome, vec smo u drugom threadu proglasili JKII za neprikosnovenu igru ove godine! 😉

BeastMaster je napisao(la):
e kad ubiješ tu dvojicu onda se vraćaš kod svoja dva kamiona kojima ste ti i još trojica stigli i onda postupiš po mom prethodnom postu....

Fala, fala, prosao sam dalje. Ako se opet zaglavim negde, eto mene ponovo po pomoc. 🙂

Nazad
Vrh Dno