Brutalan Zlica je napisao(la):Ajd ako vas ne mrzi, recite koliko jos otprilike imam. Prosao sam Intermeco 3, godina 1935, ubio Counciler-a na onom brodu i pobegao gliserom, izvrsavam atentat na onog konkurentskog mafijasa, prvo je propao napad u restoranu pa mu sad mecem TNT veselje pod kola
Dakle negde 15-16. velika misija. Koliko jos ?
P.S. menjam misljenje. Igra ja fantasticna. Meni licno se bar 3 puta vise svidja od GTA3. Pogotovo sto deluje mnogo ozbiljnije
Pozdrav
Ufretin je napisao(la):Evo ovako, trenutno si na:
You lucky bastard! ukupno 12 save-ova
Creme de la creme 7
Election campaign 5
Just for relaxation 5
Moonlighting 8
The death of art 6
I to je to!
Stvarno je odlicna igra, i kraj je dobro uradjen. I posle dolazi Freeride Extreme gde su dosta teski questovi ali su zabavni!
Brutalan Zlica je napisao(la):Ma imam GF4...i naprosto u XP-u me s'vremena na vreme zeza na gore opisani nacin. Ali zato u ME-u sve radi perfektno.
I jos jedno pitanje za tebe Max, kad si vec tu : Da li ukljucivati Compressed textures u igrama kad je moguce ? Bas sam gledao kako mafija izgleda kad iz setup-a ukljucim truecolor a kako na compressed. Buljio sam ko blesav u monitor i nisam primetio ni najmanju razliku.
Ili je mozda tajna u arhitekturi GF4-ke pa compressed sad izgledaju isto kao nekompresovane ?
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari