Šta je novo?

Made in Serbia

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
13.05.2004
Poena
685
Јел' неко начуо нешто о Вербатимима који се производе код нас?

Ја и даље не могу да верујем, али друг каже да у задње 2-3 године тешко да је нешто увезено од Вербатима.:S: Каже да се нешто правило у Новом Пазару а нешто и овде у Банату (Качарево, Старчево или тако нешто).

Невероватно, зар не?:eyebrows:

Ma ima taj drug "provjerene" informacije, WinXP SP3 i ostale TopSecret fajlove 😀

Sve je moguće. Viđao sam neke Verbatim 52x koji su definitivno odrađeni od eurosilvera, samo je gore šibnuta bela štampa da simulira original.

Pasteli su, recimo, TY, ipak.

Gde u Banatu ima fabrika za proizvodnju praznih medija, baš me zanima, stisni ga i za to 😀

Да имам бар ADSL, преносио бих испитивање преко интернета. :test: :smack: :smackbum:

Pa ako na medijima pise cirilicom kao i ti sto pises "Вербатимим" onda su 100% napravljeni kod nas 😀

Poslednja izmena:
Ajoj, tek sada sam video "Вербатимим" :-devil-:

Neka ti nareze na Вербатимим CD ili DVD geografska sirinu, duzinu i kotu fabrike treba mi da se dogovorim da neke kamioncice odvezem do Kine i Tajvana. :d :d

Да сам писао латиницом написао бих исто јер је граматички правилно.

Нико се није сетио да пита: А о којим ти то Вербатим производима причаш?:sceptic:

Nije problem u gramatici nego jednostavno Verbatim i cirilica skripe.

Šalimo se ljudi, šta vam je?! 😀😀

jos samo da ovi u novom pazaru pocnu da stancuju AMD i intel

Pravi ih Zeljko Mitrovic u svojoj fabrici DVD-eva.

C...

Pravi ih Zeljko Mitrovic u svojoj fabrici DVD-eva.

"Pink Digital System" se zove fabrika na Altini, koja nema liniju za pravljenje praznih medija, ima dve linije za DVD i jednu liniju za CD.

Koliko znam, u Srbiji ne postoji fabrika za prazne medije.

Ljudi bilo je i na benchu - dva puta vesti o laznim verbatimima, naravno proizvode se u kini, cak sam cuo da su falsifikovali kod tako da ih programi ocitavaju kao mitsubishi chemical, ne znam dali je to tacno ali definitivno se nesto desava sa njima, narocito sa 16x, u zvonu od 25kom koje sam kupio cak 5 komada su bila neispravna, presao sam na riteka i mogu da kazem da su odlicni diskovi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno