Šta je novo?

Madden NFL 2003

• Začetnik teme Začetnik teme alexx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

alexx

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2001
Poena
604
Jeli stigao kod nas? Igra je zvanicno izasla u ponedeljak 12.8...Ili ce kao prosle godine da stigne posle 3 meseca...

Necu da tvrdim 100% ali u Subotici mi se cini da sam video kod jednog.
Naravno piratski.
Pozdrav.:wave;

vidjao sam kod onih na yu.oglasi, izgleda da je stiglo... nadam se da ce i ostali polako... bar me zanima samo Fifa, malo da se opet razocaram

Miroslav je napisao(la):
vidjao sam kod onih na yu.oglasi, izgleda da je stiglo... nadam se da ce i ostali polako... bar me zanima samo Fifa, malo da se opet razocaram

He, he Zmijo eeee malo da se razocaras.Pa kod GLUUUUPPPEEE FIFE moze samo PUUUNNNOOO da se razocaras.
Winning Eleven 6 RULEZ!!!!!!!!!! ctp;

pa nisam ja ni rekao da je winning elevn ******* cak dobro znas sta mislim o njemu. jednostavno se nadam da i fifa moze da bude makar 70% kao fudbal na ps2

Ma nemojte !!! Ne valja vam Fifa kad ne umete da koristite tastaturu 😛 nego svi misle da treba smejurija od dzojpeda

pa kad nisi probao iss 🙂

mislim da se fifa proshlr godine konachno pomerila unapred bar malo,tako da imam razloga da se nadam da ce tako nastaviti i ove godine

Brutalan Zlica je napisao(la):
Ma nemojte !!! Ne valja vam Fifa kad ne umete da koristite tastaturu 😛 nego svi misle da treba smejurija od dzojpeda
ajoj, pa ko je rekao da je problem u kontroleru boom

Miroslav je napisao(la):
ajoj, pa ko je rekao da je problem u kontroleru boom

Pa niko nije rekao, ali se oseca nadaleko 😀 Ne shvatam sta to, a probao sam vecinu fudbala za PS, fifa nema a ove imaju, pogotovo ova zadnja fifa...Jedino je u njoj smor sto mozes da das gol cim izvedes sa centra

kazes igrao si na ps ili ps2? ako si igrao na ps2 i ne vidis razliku... e da mi je da ostali clanovi foruma ovo vide 😀

Miroslav je napisao(la):
kazes igrao si na ps ili ps2? ako si igrao na ps2 i ne vidis razliku... e da mi je da ostali clanovi foruma ovo vide 😀

Na ps1...i u cemu je tolika razlika na ps2 ?

Nazad
Vrh Dno