Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ako je u pitanju kompajlirani Flash (dakle fajlovi sa .swf ekstenzijom) ne možeš. Ako su u pitanju .fla fajlovi sa svakom komponentom u animaciji možeš da radiš šta hoćeš.
Postoji i program Flash Decompiler koji je u stanju da od kompajliranog flash-a ponovo napravi izvorni .fla fajl, ali on će ti završiti posao samo kod jednostavnijih animacija.
Mozda nisam postavio dobro pitanje.Mislio sa da li mogu dva racunara da rade u flash-u razlicite scene i onda da te scene povezem sa jednog kompjutera na drugi.Da li je nesto tako ostvarljivo
i ako znas kako se to radi molim za ogovor
Evo primera:
U skoli smo poceli da pravimo neku prezentaciju na jednom racunaru.Posto ta prezentacija treba da sadrzi vise scena (a racunari su nam umrezeni u toj ucionici )pa smo mislili da razlicite scene pravimo na ostalim racunarima i na kraju sve te scene da spojimo na taj jedan racunar na kojem smo poceli da pravimo prezentaciju.Nadam se da si me sad razumeo.Da li je tako nesto ostvarljivo i ako jeste moli te reci mi.
Pozdrav!
U Flash-u imas opciju loadMovie(), koja sluzi tome da ti jedan swf file ne zauzima brdo megabajta, vec ga izdelis kao sto si ti rekao na scene isl. ( tako se prave flash Internet prezentacije ). Znaci moras imati jedan "glavni" swf file iz kojeg ces da pozivas ostale ( mozes dugmicima, a mozes i automatski preko timeline-a ). Za loadMovie() procitaj Flash Help.
Mozete da radite na dva racunara. Kada zelite da spojite otvorite oba fla fajla na istom kompu i kopirajte sve frejmove iz drugog fla fajla na scenu prvog fla fajla. Ali pazite kad pravite simbole, dajte im razlichita imena da ne dodje do preklapanja. Ja sam tako odradio neki seminarski u flashu sa drugom. I rezolucija fajlova mora da bude ista ako radite ovim metodom.