Šta je novo?

MacOSx emulator for Xp

angus

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
619
Video sam ovaj naslov na lineartu pa me interesuje jel neko zna kakav je ovo program i vredi li skidati 30 MB?

Bonehead aka marsovac je skinuo....e sada da li je probao ne znam...

Nisam jos... nesto mi se zakomplikovalo na poslu... :S

Ma nece da deli informacije sa nama :)

Evo probao... SKIDAJTE !!!!! :D
Samo da napomenem da se neradi o emulatoru vec o nekom transformation packu znaci samo skin za win...
Elem extra je, promeni skoro sve... logon i logoff screen, sve ikone u control panelu, start meni i jos mnogo toga... Naravno treba staviti i Y`zdock i themexp (OSX thema)...
poz

Hehe ako svi prodju ko guru (driver) ima da te lincuju :) :) :)

Pa ja obicno procitam uputstvo pre nego sto instaliram nesto na komp... ;)

Daj neku sliku, kako izgleda posle instaliranja tog progama.

Marsovac neznam dali si video kako izgleda Windows kad ubacis fajlove onog icemana?Isto ti promeni i start meni i control panel i shell32,a logon i boot screen sam vec promenioAko taj emulator menja vise od toga da skidam mada sa ovakvim ptt vezama nisam siguran jer server ne podrzava resume.Najbolje da posaljes neku sliku da vidimo kako to izgleda

www.lineart.co.yu/guru/osx.gif

=provided by marsovac= :)

btw, ja sam se zezno, pa instalirao u real modu, umesto safe-a, tako da znate shta ne smete da radite :)
inache, usputstva nema nigde, samo exe fajl :)

E, ovaj... sad mi rece kolega da je i njemu zapucao windows mada je instalirao iz safe moda... e sad neznam u cemu je fora tako da sa tim tranformation packom izgleda stvarno ima nekih problema i ako nemate vremena za "igranje" batalite... meni je doduse prosla instalacija i kao sto vidite na slici radi sve, ali bolje da se nemucite sa time nego lepo odradite ono sto i iceman...
pozdrav

Proshla je sad i meni iz safe-a, ali opet mi treba neka stylexp tema...
bone, daj direktan link za temu koju si koristio poshto im sajt neshto zeza, pa ne mogu da nadjem...

btw, koja je to tema icemana ?

Honda pogledaj ovaj link za icemana http://www.jonmega.com/~iceman/

a jel postoji uninstall za taj pack? Mrzi me da instaliram ponovo win jer mi sve lepo radi trenutno :)

postoji misho, samo startujesh instalaciju ponovo...

nego, sad sam gledao ovog icemana, ovaj pack je u stvari isto ono shto je kod icemana pod 'system files' linkom, jer su meni sistemske ikone i gomila drugih stvari koje je ovaj pack promenio, iste kao na icemanovim shotovima, tako da mi fali samo josh onih 10ak mb kod icemana i eto najboljeg OSx-a :)

Ja sam sa ovim icemanovim packom prezadovoljan i ne pada mi napamet da se vise vracam na stari Windows XP look!Cak i kada bih morao ponovo da instaliram Windows opet bi zamenio sistemske fajlove sa ovim icemanovim!Stvarno je mnogo dobro!

driver je napisao(la):
Proshla je sad i meni iz safe-a, ali opet mi treba neka stylexp tema...
bone, daj direktan link za temu koju si koristio poshto im sajt neshto zeza, pa ne mogu da nadjem...

btw, koja je to tema icemana ?

Evo ga...
http://www.themexp.org/download.php?type=vs&id=377
Ako neuspes javi pa cu ti ga poslati posto nije velik...
poz.

Nazad
Vrh Dno