- Učlanjen(a)
- 29.11.2006
- Poena
- 440
Ajd, okači taj kext ovde.
Instaliraj, probaj i vidi šta će da se desi.
Juche probam starog Leoparda koji je na staroj plochi video PATA drajvove normalno, sada ni u njemu ne vidi, shto znachi da je fora u plochi, neke rade, nekima treba budzenje....
Zato što im je više muka da se mečkaju sa našim nazivima, čekaju dok se konačno odlučimo. Verovatno će biti korigovano u nekoj novoj instalaciji.
Da nisi nešto menjao u konfiguraciji ili u podešavanjima ploče? Ili radi ili ne, ne može sad 50-50.![]()
pa koliko sam shvatio imash pata dvd. hm. tu je nesto cudno, kod drugara na p43 radi. mislim da to nema veze sa chip setom1500 din za shta ?Nije problem ako uopshte postoji kombinacija, nisam cuo za adaptere PATA>SATA. Ja imam 6 konektora na plochi i jedan ESATA, a imam ukupno 5 uredjaja, a ni ne moraju svi da budu nakacheni.
Kako da narezem .dmg fajl na PC-u. Imam retail instalaciju Snow Leoparda na HD-u ali nemam cime da narezem da isprobam kako radi. AnyToIso free verzija konvertuje samo diskove do 800mb.
Koju verziju imas? Ja imam neku od 5,2 giga, to ne moze na 1DVD?
Aha, znaci mora dual!
jel mi moze neko objasniti instalaciju ukratko instalaciju snow-a preko USB-a (o tome govorio iwcham na strani 3)? I sta znaci vanilla instalacija? citao sam preko nekih foruma al mi to sve :shock:
PS. ako ima neko linkic proveren, neka mi ga pls posalje na PM :Klanjanje
Pa, sto se tice Vanilla installa, npr:
http://lifehacker.com/5360150/install-snow-leopard-on-your-hackintosh-pc-no-hacking-required
Ovakav install ti garantuje da ces imati sistem koji nije nista sporiji ili nesigurniji od pravog mac-a, ali zato hardware mora da bude biran, tj. sto slicniji onome sto koristi pravi mac (proc, chipset, cak je pogodno da bude Gigabyte ploca, grafika...itd) ako ti hardware nije kompatibilan, ne gubi vreme. Ko zeli retail intall za Snow, nije lose da poseti insanelymac forum... Ja malo googlao i kupio Gigabyte p45 UD3LR (a svoju staru Biostar p35 utopio) Sada radi sve, update,power options, sleep.... Ako nece vas c2d/c2q snow, uradite slicno ko ja. Snow Leo je strava OS, vredi malo truda da bi se koristioZa mnostvo Gigabyte P45 ploca ima install-a gde se Retail instalacija snima na USB 8Gb, i potom na USB doda jedan paketic za tu plocu. Potom se bootue sa USB-a i instalira lakse nego Win. Po ulasku u Os nakon instalacije sve radi: zvuk, grafika, sve.....
Znam sajt, meni treba kratko neko da objasni a ne da se valjam po tom sajtu, zato sam i pitao ovde!
meni nije potrebno za netbook!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari