Konačno sam i ja uspeo da ga nateram da radi, ali bez kernela što znači da još uvek nemam potpuno funkcionalan sistem (fali mi update)!
Sta si instalirao? iAtkos?
dobrivoj je napisao(la):To si instaliro na onu masinu sto tu pise kao moja konfiguracija??
pogledaj malo na http://forum.insanelymac.com/index.php? pre nego sto pitas ovakva pitanja, opce je poznato da neke (sve osim kaliway) rade samo sa sata dvd-ovima, i slucaju kaliway trebas da u biosu promenis sa achi na ide (pretpostavljam da imas ide dvd rom koji kacis na dodatni kontroler u vidu jmicrona) i onda da krenes instalaciju! Kad se pojavi start up screen onda trebas da pritisnes neki key i upises -v -x ili samo -v tako da vidis gde je zapelo u slucaju da ne prodje do instalacije! pozpozdrav svimae 'vako imam problem i iritira me uzasno...naime skinuo sam kalyway 10.5.1 i krene da bootuje i kada se pojavi jabuka sa spining circle-m izbaci znak za zabranjeno parkiranje
i tu ostane tako,probao sam i onaj flatimage i nece znaci samo ubacim dvd on krene da bootuje i posle jedno,cirka,5 min digne kao taj ekran i onda bude taj znak i cao,i tako u krug,instaliram ga na prazan hdd od 30gb,e sad je treba da ga formatiram iz win-a,posto imam onaj mac disk 7 ili da ga ubacim sa ntfs particijom,pa ce kao on to da uradi,pratio sam uputstvo koje sam skino sam kalyeay-om al nece....vec sam malo zivce izgubio..malo vise....jel neko zna u cemu je problem...masina iz potpisa...pozdrav
Mozda je longshot, ali da li je neko probao Leoparda u VirtualPC-u umesto VMware-u?
Ma napravila sam i boot DVD i resila da ga instaliram redovno ( ne preko virtulnog programa) i zapne na istom mestu . . .
pozdrav svimae 'vako imam problem i iritira me uzasno...naime skinuo sam kalyway 10.5.1 i krene da bootuje i kada se pojavi jabuka sa spining circle-m izbaci znak za zabranjeno parkiranje
i tu ostane tako,probao sam i onaj flatimage i nece znaci samo ubacim dvd on krene da bootuje i posle jedno,cirka,5 min digne kao taj ekran i onda bude taj znak i cao,i tako u krug,instaliram ga na prazan hdd od 30gb,e sad je treba da ga formatiram iz win-a,posto imam onaj mac disk 7 ili da ga ubacim sa ntfs particijom,pa ce kao on to da uradi,pratio sam uputstvo koje sam skino sam kalyeay-om al nece....vec sam malo zivce izgubio..malo vise....jel neko zna u cemu je problem...masina iz potpisa...pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari