Šta je novo?

MacBookPro 3rd Generation

eno ima vest da ce Apple najverovatnije ponuditi ponovo mat ekrane (razume se, uz doplatu :D :D) na laptopovima....

Poslednja izmena:
Od skoro imam MacBook Pro 15. Uzeo sam na akciji u iStaylu.
Po meni su ekrani na Apple laptopovima najbolji, uvek za korak ispred konkurencije. E sad glossy ili ne pitanje je ukusa. Nove baterije zaista traju dugo, ali me brine zamena posle par godina, jer ce za zamenu morati da se nosi u servis, a to me plasi s obzirom da mi je samozamenljiva baterija na starom MBP bila dosta preko 100 eur a za novi model ce na tu cifru morati da se doda cena same zamene.

Od skoro imam MacBook Pro 15. Uzeo sam na akciji u iStaylu.
Po meni su ekrani na Apple laptopovima najbolji, uvek za korak ispred konkurencije. E sad glossy ili ne pitanje je ukusa. Nove baterije zaista traju dugo, ali me brine zamena posle par godina, jer ce za zamenu morati da se nosi u servis, a to me plasi s obzirom da mi je samozamenljiva baterija na starom MBP bila dosta preko 100 eur a za novi model ce na tu cifru morati da se doda cena same zamene.

Jok. Na ovim novim mašinama, gdje je baterija integrisana ispod poklopca, procedura zamjene baterija je moguća od strane korisnika. Tako da ostaje samo da se nađe/kupi nova baterija...

Posto i sam gledam u dogledno vrijeme da pazarim M.B.Pro 15"(256g.ram vs. 512g.ram),zanima me vase misljenje koliko dugo(vremenski)mogu "ichi/gurati/kotrljati"?

Pitam posto imam lap od 2ghz,1gb,Xp star nekih osam godina ... jadnichak poceo se grcati...samo sto ne izdahne od ove j****e Windoze.

Posto sam od onih sto ne mjenjaju i ne nadogradjuju hardware cesto ili nikako volio bih da kazete realno sta mislite.Inace bi se korstio samo za uopsteno i foto obradu(aperture2 za koji kazu da trazi jak GPU).

Nazad
Vrh Dno