Dragonbane
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.12.2021
- Poena
- 195
Pozdrav svima,
Prvo. Izvinjavam se ako sam temu pokrenuo u pogrešnoj kategoriji te prema tome molim moderatore da istu preusmere gde treba, ili možda jednostavnije da samo prebace ovo pitanje u neku već postojeću temu.
Kako sam naslov kaže imam pitanje vezano za ovaj uređaj. Za razliku od računara nisam nikad koristio ovako nešto i meni to na papiru deluje više nego smešno za današnje standarde ako uzmemo u obzir koliko košta, 8 GB ram i 256 SSD, više o tome ovde:
Fora je u tome što ovo treba da kupi sestra koja studira grafički dizajn te nas interesuje da li vredi dati 1500 evra za ovako nešto po preporuci profesora sa fakulteta.
Da li vi mislite da ima nešto bolje za sličan novac ili da je jeftinije?
Prvo. Izvinjavam se ako sam temu pokrenuo u pogrešnoj kategoriji te prema tome molim moderatore da istu preusmere gde treba, ili možda jednostavnije da samo prebace ovo pitanje u neku već postojeću temu.
Kako sam naslov kaže imam pitanje vezano za ovaj uređaj. Za razliku od računara nisam nikad koristio ovako nešto i meni to na papiru deluje više nego smešno za današnje standarde ako uzmemo u obzir koliko košta, 8 GB ram i 256 SSD, više o tome ovde:
Buy MacBook Pro
Get a new MacBook Pro laptop with M5, M5 Pro, or M5 Max from only $141.58 per month. Built for AI. Up to 24-hour battery life. Buy now at apple.com.
www.apple.com
Da li vi mislite da ima nešto bolje za sličan novac ili da je jeftinije?